• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2015

12:37

SRNIĆ KOD KUĆE: Ponovo ću nositi omiljeni dres

Crvena zvezda

SRNIĆ KOD KUĆE: Ponovo ću nositi omiljeni dres

Podeli vest

Povratnik u Crvenu zvezdu Slavoljub Srnić rekao je danas da je presrećan što će ponovo obući omiljeni dres i što se vratio u klub koji je njegova druga kuća.

Doskorašnji igrač Čukaričkog obavezao se na trogodišnju saradnju sa crveno-belima, među koje dolazi posle dve sezone na Banovom brdu.

Poručio je 23-godišnji fudbaler da očekuje da će ga navijači prihvatiti, jer od rođenja navija za Crvenu zvezdu i da zbog toga nije mogao da se raduje golovima protiv novog kluba. Srnićev "drugi debi" očekuje se u 149. večitom derbiju, 12. septembra na stadionu "Rajko Mitić".

- Veoma sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Ona je moja druga kuća i drago mi je što ću ponovo nositi omiljeni dres - rekao je Srnić na promociji na stadionu Rajko Mitić, nakon što je zadužio dres sa brojem 55, koji je nosio u prvom mandatu.

Srnić je došao u Zvezdu posle iscrpljujućih pregovora sa Čukaričkim poslednjeg dana prelaznog roka.

- Želeo sam da se što pre završi, ali se sve to odužilo. Šta je tu je, najbitnije je da se sve završilo dobro - poručio je krilni fudbaler.

On je istakao da nije bilo priče da sa njim u paketu iz Čukaričkog dođe brat blizanac Dragoljub.

- Došlo je vreme da se razdvojimo, dosta smo pričali na tu temu. Možda će to biti dobro za obojicu. Videćemo kako će to izgledati, ali verujem da ćemo podneti. O njegovog dolasku u Zvezdu pročitao sam u medijima, a trener Miodrag Božović je želeo samo mene - dodao je Srnić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija