• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

07.09.2015

10:53

IBANJEZ PECKA: Zaustavio sam Ronalda, pa ću i Živkovića

Crvena zvezda

IBANJEZ PECKA: Zaustavio sam Ronalda, pa ću i Živkovića

Podeli vest

Luis Ibanjez, argentinski levi bek Crvene zvezde, uporno nedeljama radi na oporavku kako bi bio spreman za duel sa Partizanom, odnosno Andrijom Živkovićem

Konačna odluka biće poznata dan pre velikom meča. Ibanjez, koji je u prva dva meča kupio navijače Zvezde, zna odakle preti najveća opasnost.

- Znam da po mojoj strani igra neugodni Živković, ali nadmetao sam se sa Ronaldom i Di Marijom, pa znam da postoji način da se ukoči jedna od glavnih poluga Partizana - najavio je Ibanjez.

Argentinac kaže da su utakmice njegov život, i da ne želi da propusti duel sa Partizanom, koji je posebno važan za Zvezdu.

- Par sati individualnog treninga, trčkaranje i terapije za sada mi prijaju, a i bol je sve manji što ukazuje na to da bi mogao da upišem prvi večiti derbi u dresu Crvene zvezde. Zna se da sam veoma uporan i da izuzetno volim da se nadmećem u velikim mečevima. Znam šta donosi megdan sa Partizanom i učiniću sve da budem spreman za tu borbu - kaže Ibanjez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvezdas

pre 8 godina

Nije mi jasno kako su zavrsili u Zvezdi igraci poput Ibanjeza i Plavsica.......svaka cas onima koji su odradili ove transfere!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija