• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

08.09.2015

21:40

TERZIĆ UZVRATIO MILINKOVIĆU: Sudije padaju i na Partizanu

Crvena zvezda

TERZIĆ UZVRATIO MILINKOVIĆU: Sudije padaju i na Partizanu

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić poručio je da će otići bez obzira na to ko dođe na vlast, ali i uzvratio treneru Partizana na opasku da Zvezda često igra protiv desetorice

Čelnici crveno-belih su usled silnih turbulensija u klubu poslednjih nedelja ekipu izolovali pred duel sa Partizanom u subotu, pa se poslednjih nedelju dana priprema u Sloveniji.

- Pobeda protiv Partizana nema cenu, ali večeras ćemo sa igračima i stručnim štabom da dogovorimo premije. Želimo da pobedimo, jer odavno neko u ovom delu prvenstvu nije imao osam bodova prednosti, bez obzira na njihov meč manje. Rekli su nam ako istrpimo Grofa dva meseca, da ćemo biti šampioni i mislim da smo na pravom putu, bez obzira na to ko bude u klubu posle izbora. A malo nam je falilo da imamo sve pobede, jer je Katai promašio penal protiv Radničkog, a u Milanovcu smo pogodili prečku – rekao je direktor Zvezde u ostavci za Mozzartsport.

Terzić: Ne vidim se u novoj upravi

Bliže se izbori, a Terzić poručuje da se neće predomisliti, odlazi iz Zvezde.

- Sve odluke oko izbora sam prepustio Upravnom odboru. Sebe ne vidim u novoj upravi, bar ne za sada. Imamo najmlađi tim u ligi, napadamo titulu i osvojićemo je. To je bitno, jer Zvezda ne sme da dozvoli Partizanu da je pretekne po broju titula. Imamo obavezu prema zvezdaškoj javnosti da to nikako ne dozvolimo i trudiću se da to ispunim.

I Terzić sumnja u masovna učlanjenja u klub, kako bi navodno pojedinci na izborima stekli prednost.

- Jeste malo čudno da se ljudi masovno učlanjuju klub, ali Upravni odbor donosi pravilnik o izborima. Jeste čudno da imamo 3.500 članova, a da se za mesec dana učlani još hiljadu njih i svakog dana sve više. Ali, to sve treba ispitati – poručio je Terzić.

Zorana Milinkovića je prokomentarisao da je  Zvezda često ove sezone igrala protiv desetorice. 

To što je Milinković rekao ne odgovara istini. Mnoge sudije su pale na greškama protiv Zvezde. Ja nisam zadovoljan kakvo suđenje imamo. Nedosuđeni penal protiv Javora, pa činjenica da su i mahači u Lučanima pali... A pritom sudije padaju i na greškama u korist Partizana. Njihov gol protiv OFK Beograda je bio ofsajd dubok metar. Zvezda mora da ima bolje suđenje u skladu sa renomeom. Zbog toga smo i ušli u izbornu proceduru u Fudbalskom savezu Srbije - istakao je Terzić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17