• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

15.09.2015

11:23

ZVEZDAŠI NE ŽELE NOVU UPRAVU Fudbaleri protiv Čovića!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI NE ŽELE NOVU UPRAVU Fudbaleri protiv Čovića!

Podeli vest

Upravni odbor Crvene zvezde na današnjoj sednici odlučivaće o tome da li će i kada biti zakazani izbori u klubu, a navodno su igrači protiv promenu uprave

Aleksaddar Katai je nakon pobede nad Partizanom (3:1 ) jasno poručio da ne želi da aktuelna uprava napusti crveno-bele, a kako Alo prenosi i ostatak svlačionice deli njegovo mišljenje, pa su fudbaleri jasno stavili do znanja da ne žele da ih išta remeti posle velike pobede u večitom derbiju.

Kako prenosi pomenuti list, Nebojši Čoviću, koji će navodno biti jedan od kandidata za novog predsednika, jasno su poručili da ga ne žele kao predsednika.

- Igrači Crvene zvezde ne žele promene u klubu i nisu za dolazak Nebojše Čovića na mesto predsednika. Imaju odličan odnos sa aktuelnom upravom, koja je za razliku od prethodnih ispunila neka obećanja i isplaćuje igračima zarade. Svi su zadovoljni urađenim u dosadašnjem toku prvenstva i ne žele da se to poremeti - piše Alo pozivajući se na dobro obavešteni izvor sa "Marakane".

Plan direktora u ostavci Zvezdana Terzića je da datum održavanja izbora pomeri makar za zimsku pauzu, kako bi kupio vreme i ostao u klubu. Terzić tako igra igru kao predsednik Fudbalaskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je mesecima najavljivao ostavku, a koju nikada nije podneo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 8 godina

Sramotno državno nedonošče fk cz prerasta u pravi cirkus koji narod skupo plaća od poreza. Bruka i sramota. Zašto se ne presuđuje Terziću za ozbiljne finansijske malverzacije !

boco

pre 8 godina

a ko sta pita igrace ???? sta se oni mesaju ??? danas su tu sutra odu i oni sad da se za nesto pitaju ?? ako im je dobar terzic, bice im dobri i svi drugi, jer ovo je zlo

zolla

pre 8 godina

Ispravna odluka igraca - oni najbolje znaju ! Sektu Covica i Covicevaca odstraniti iz FK , spreciti bagru sa RSB foruma da podbunjuju navijace protiv Grofa i igraca !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija