• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

15.09.2015

16:30

JUNAK DERBIJA DONOSI PROFIT Zvezda će zaraditi milione na Vijeiri

Crvena zvezda

JUNAK DERBIJA DONOSI PROFIT Zvezda će zaraditi milione na Vijeiri

Podeli vest

Dvostruki strelac u pobedi protiv Partizana (3:1) Ugo Vijeira trenutno vredi oko 1,5 miliona evra, a prema rečima njegovog menadžera, cena će mu samo rasti

Zvezda je konačno dovela pravo pojačanje iz inostranstva na kojem bi mogla da zaradi! Ugo Vijeira, dvostruki strelac u pobedi protiv Partizana (3:1), trenutno vredi 1,5 miliona evra, a prema rečima njegovog menadžera Srđana Jeremića, Portugalcu će cena još porasti!

Nije bio spreman
Vijeira je imao povredu otkad je došao u Zvezdu, a sad se oporavio i pokazao šta može
Srđan Jeremić, menadžer Uga Vijeire

Čoveka koji je sa dva fantastična pogotka obeležio 149. večiti derbi imali su priliku da vide skauti mnogobrojnih klubova i, mada se o njemu unapred nije pričalo, svi su oduševljeni.

Hteli ga i drugi

Jeremić za Informer kaže da su crveno-beli napravili pun pogodak time što su angažovali Vijeiru.

- Zvezda se baš potrudila da ga dovede, pošto je on imao i druge ponude. Zahvaljujući brzoj reakciji tadašnje uprave, završio je na "Marakani". Kad fudbaleri odlično odigraju neku važnu utakmicu kao što je derbi, onda je logično da im skoči cena. Ne treba poleteti odmah, to je samo jedan meč, niti ja volim da pričam o ciframa, ali realnost je da mu skoči cena. Ako nastavi ovako da igra, sigurno će mnogo vredeti - rekao je Jeremić za naš list.

Stojadinović: Zastupa bih Uga i Vukašina

Zoran Stojadinović, fudbalski menadžer, priznaje da bi rado zastupa Vijeiru kada bi bio slobodan.
- Od igrača čije interese zastupam u Zvezdi igra samo Marko Grujić i bio je odličan na derbiju. Ako bih mogao da biram koga još želim iz tima, to bi bili Vijeira i Vukašin Jovanović. Oni su zapadni profil igrača i siguran sam da će završiti u odličnim klubovima - priznao je Stojadinović.

Prema njegovim rečima, oni koji nisu očekivali da Vijeira može da reši neku utakmicu nisu ga dobro poznavali.

- Vijeira nije imao sreće i vukao je povredu otkad je došao u Zvezdu, što ga je dodatno omelo. Sad se oporavio i videli smo koliko može. Trener Božović i ja poznajemo ga iz vremena kad je igrao u ruskoj ligi. Složićemo se da je ta liga kvalitetnija od ove. On je igrao u klubu relativno skromnih mogućnosti, ali je često umeo da napravi ozbiljne probleme protivnicima - opisao je Jeremić.

Doveo i Donalda

Osim Vijeiru, Jeremić je u Zvezdu doveo i Mičela Donalda, a sudeći po onom što je video na derbiju, smatra da Zvezda nema konkurenta za osvajanje titule.

- Jako sam zadovoljan ne samo Vijeirom nego i ostalim igračima. Zvezda je na derbiju pokazala da ima tim koji može da se suprotstavi i jačim ekipama od Partizanove. Trebalo je malo vremena da se slože kockice, da Božović uigra ekipu i sad je sve došlo na svoje. Ovakva Zvezda ne treba nikog da se plaši u domaćim okvirima - zaključio je Jeremić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17