• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

26.09.2015

20:13

FENER RAZBIO ZVEZDU Radonjić: Ispod svih očekivanja

Crvena zvezda

FENER RAZBIO ZVEZDU Radonjić: Ispod svih očekivanja

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Fenerbahčea na turniru u Zadru - 88:65, pa su u dve večeri upisali dve izgubljene utakmice od turskih evroligaša

 

 

Zvezda je sinoć izgubila na istom turniru od Darušafake sa 84:77. 

Ekipa Fenerbahčea, koju s klupe predvodi naš stručnjak Željko Obradović, delovala je svežije i raspoloženije za igru, što se videlo u svim četvrtinama. Turci su posle 10 minuta igre imali osam (26:18), a na poluvremenu čak 17 poena prednosti (44:27).

Tek u trećem delu, najviše zahvaljujući Galu Mekelu, koji je u toj deonici ubacio devet poena, Zvezda je malo podigla glavu, ali ni u jednom momentu nije uspela da smanji zaostatak ispod 13 poena razlike. 

DARUŠAFAKA PREJAKA Zvezda izgubila od Turaka u Zadru

Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije mogao večeras da računa na povređene Rajana Tompsona i Majka Cirbesa, dok u timu Fenerbahčea nije bilo šestorice igrača koji su nastupali na nedavnom Evropskom prvenstvu (Dikson, Bogdanović, Kalinić, Veseli, Hikman i Datome).

Najefikasniji igrač utakmice bio je Ekpe Udoh sa 16 poena, pratio ga je Mahmutoglu sa 12 poena, dok je u sastavu Zvezde najbolji bio Nastić sa 12 poena.

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić bio je vrlo nezadovoljan igrom njegovog tima u ovoj utakmici.

- Bili su bolji u svim elementima. Fali nam mnogo igrača, fali i Fenerbahčeu i to nije opravdanje. Mislim da je bila dobra prilika da odigramo dobar meč, ali ovo sigurno nije ono što navijači očekuju od Zvezde - rekao je Dejan Radonjić posle utakmice, a prenosi Mondo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija