• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

07.10.2015

11:34

NIŠTA OD NOVE UPRAVE: Terzić nastavlja da vodi Zvezdu

Crvena zvezda

NIŠTA OD NOVE UPRAVE: Terzić nastavlja da vodi Zvezdu

Podeli vest

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nastaviće da vodi crveno-bele još neko vreme, pošto izbora zakazanih za 11. oktobar neće biti, a naredni bi trebalo da budu raspisani tek za mesec dana

 

 

Problem je što niko ko je pominjan kao potencijalni kandidat za predsednika kluba sa "Marakane" nije dobio jedinstvenu podršku javnosti, države i navijača. Shodno tome, Zvezdu će zvanično voditi aktuelni predsednik Svetozar Mijailović, mada će većinu poslova odrađivati Terzić.

Otežani uslovi

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Ljutice Bogdana, biće zakazana hitna vanredna sednica Skupštine, a onda ustanovljen i datum održavanja izbora. 

TERZIĆ PRED IZBORE: Samo bi lud čovek sad preuzeo Zvezdu!

Čović odustao

Starsportphoto

Potencijalni kandidat za predsednika Crvene zvezde Nebojša Čović odustao je od kandidature jer nije dobio podršku od države.
- Bez jake podrške niko se ne bi kandidovao, a upravo to je nedostajalo Nebojši Čoviću. Njega su podržavali navijači, ali nije smeo da se usudi da preuzme klub ako bi to značilo da će ostati bez pomoći države - objasnio je naš izvor.

- Kandidat za predsednika se nije pojavio jer je Zvezda krupan zalogaj i bez široke podrške javnosti, države i navijača niko nije želeo da rizikuje. Klub ovako može još neko vreme i ovi što su trenutno tamo trude se da sve funkcioniše normalno, ali su uslovi prilično otežani. Vanredna sednica Skupštine biće zakazana uskoro, a odmah potom i izbori. Dotad će biti moguće da se pojavi neki novi kandidat - objasnio je naš izvor upućen u dešavanja.

Narednih dana biće jako važno pripremiti se za UEFA monitoring oko licence koji je zakazan za 15. oktobar. S obzirom na trenutno stanje, najviše posla odradiće upravo Zvezdan Terzić. Ukoliko uspe da reši problem, biće to još jedan plus za direktora crveno-belih u ostavci, koji ne želi da napusti "Marakanu".

- Ljudi koji su sad u klubu nisu ni tražili izbore, tako da im ne smeta ovakav razvoj događaja. Sad je najvažnije odraditi sve oko licence, a tu se mnogo očekuje od Terzića. Već postoji plan kako da bude nađen neophodan novac. Klub će od banke tražiti pare sad, a vratiće za nekoliko meseci kad legne uplata od Makabija za Predraga Rajkovića i ne bi trebalo da bude problema - zaključio je naš izbor.

Sve po protokolu

Aktuelni predsednik kluba Svetozar Mijailović objasnio je za Informer da uprava mora da se fokusira na redovne poslove.

- Što se izbora tiče, radićemo sve što je po protokolu, mada nam je svima u interesu da se ovo što pre okonča. To što nema kandidata nije naš problem, već onih koji su i tražili izbore - poručio je kratko Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija