• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2015

19:59

RADONJIĆ DEPRIMIRAN: Valjda će se Luka brzo oporaviti, znaćemo više posle pregleda

Crvena zvezda

RADONJIĆ DEPRIMIRAN: Valjda će se Luka brzo oporaviti, znaćemo više posle pregleda

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili u 6. kolu ABA lige od Olimpije, ali više od poraza boli povreda Luke Mitrovića

Trener Zvezde, Dejan Radonjić nije preterni optimista po pitanju povrede kapitena.

- Teško je analizirati meč posle povrede Mitrovića. Nije isto koleno kao kod prve povrede, sada mu je levo stradalo. Cirbes je optimistički rekao da će biti van terena nekoliko nedelja, ali mislim da nije ni blizu toga. Tek posle pregleda biće poznato koliko će pauzirati. Na tom mestu krilnog centra smo u velikom problemu sada, reagovali smo sa Simonovićem da bismo prevazišli povrede, a sada je situacija mnogo kompleksna - rekao je Radonjić posle meča.

(FOTO) STRAŠNA POVREDA MITROVIĆA! Kapiten Zvezde iznet na nosilima

Utakmice je posle povrede definitivno bila u drugom planu. 

- Olimpija je igrala odlično i zasluženo nas savladala, ponovila je šutersko izdanje kao i u Evrokupu. Sve to je u drugom planu zbog toga što se desilo Luki i svega što nas čeka. Nije nam ni malo lako. Nadam se da će Luka brzo da se oporavi. Samo što je ušao u formu, bio je odličan danas, verovatno bismo i dobili meč da je odigrao do kraja - smatra Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija