• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.10.2015

14:43

ŠPANSKA SERIJA NIJE ZAVRŠENA Mijailović i Zvezda idu na redovni sud

Crvena zvezda

ŠPANSKA SERIJA NIJE ZAVRŠENA Mijailović i Zvezda idu na redovni sud

Podeli vest

Spor između Crvene zvezde i bivšeg defanzivca Nikole Mijailovića nije priveden kraju posle odluke Arbitražnog suda FSS-a u ponedeljak o raskidu ugovora, on će biti prenešen na osnovni sud

- Odluka Arbitražnog suda FSS je neodrživa zbog niza procesnih grešaka koje su napravljene u postupku. Sudija koji je predsedavao većem bio je Slobodan Pajović, i on nas je doveo u zabludu. Po pravilima Arbitražnog suda, službena lica Saveza ne mogu da budu deo procesa, a on je delegat Superlige i Prve Lige - rekao je za Blic Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost" .

Poledica kaže da su znali još pre nedelju dana kakva će odluka biti doneta. 

- Ugovor između Mijailovića i Zvezde je raskinut, a u presudi čak ne piše ni ko je kriv za raskid ugovora. Ostaje pitanje po kom osnovu je raskinut ugovor, kada je dokazano da Nikola nije imao nikakvih konflikta sa Bosančićem. 

On je najavio i mogućnost da Sindikat povuče svoje predstavnike iz Arbitražnog suda.

MIJAILOVIĆ POBEDIO ZVEZDU Sud doneo odluku u korist bivšeg kapitena


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija