• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

26.10.2015

07:27

ZVEZDA RAZOČARANA IGRAMA TEŠKOG CENTRA Big Sofoa dani dele od otkaza

Crvena zvezda

ZVEZDA RAZOČARANA IGRAMA TEŠKOG CENTRA Big Sofoa dani dele od otkaza

Podeli vest

Uprava Crvene zvezde dala je centru Sofoklisu Skorcanitisu ultimatum da drastično popravi učinak u narednih desetak dana jer će u suprotnom raskinuti saradnju s njim

Uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda želi da se reši gorostasnog centra Sofoklisa Skorcanitisa, saznaje Informer! Čelnici kluba sa Malog Kalemegdana nisu zadovoljni partijama koje pruža grčki košarkaš, pa su mu postavili ultimatum da se drastično popravi u narednih desetak dana.

Ukoliko u predstojećim mečevima protiv Metalca i Partizana u ABA ligi, odnosno protiv Himkija i Fenerbahčea u Evroligi ne bude poboljšao statistiku, grčkom teškašu biće uručen otkaz.

Sofoklisov učinak

ABA LIGA                   EVROLIGA
10,7 minuta               15,1 minut
4,8 poena                  4,5 poena po meču
2,5 skokova             0,5 skokova
 4,5 indeks               - 1,5 indeks

 

Nikakva korist

Crveno-beli su od bivšeg košarkaša Makabija očekivali da bude dostojna zamena za Bobana Marjanovića, a Big Sofo je u sedam mečeva Jadranske lige ubacio u proseku 4,8 poena po meču, dok je u dve utakmice Evrolige dao devet poena.

- Zvezda nije zadovoljna Sofoklisovom igrom. Doveden je da pravi razliku na terenu, a on to ne radi, čak pruža veoma loše partije. Nije problem u njegovoj minutaži, koja ni u prošlom klubu nije bila mnogo veća, već u činjenici da on ništa ne uradi kada je na terenu - ističe naš izvor i dodaje:

- Crveno-beli bi želeli da prekinu saradnju sa njim, ali to nije baš lako, posebno ako se uzme u obzir da Sofoklis ima veliku platu, oko 325.000 evra godišnje. Njemu je rečeno da mora da se popravi, ali to je samo kupovina vremena da se pronađe što bezbolnije rešenje za raskid saradnje.

Crveno-beli gosti Metalca

Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras (21.00, Arena sport 1) ekipi Metalca u okviru 7. kola ABA lige. Izabranici Dejana Radonjića za sada imaju četiri pobede uz dva poraza u Jadranskoj ligi. Međutim, posle neočekivanog poraza prošle nedelje u "Pioniru" od Olimpije, aktuelni šampion ABA lige nema prava na novi kiks ako želi da zadrži vrh tabele.

Treneru Dejanu Radonjiću i stručnom štabu Zvezde nije trebalo mnogo vremena da shvate da od Skorcanitisa neće dobiti ono što su očekivali. Do sada je, međutim, ostavljan prostor da se grčki centar popravi, a kad su se pre nekoliko sedmica prvi put pojavile spekulacije da će doći do raskida saradnje, iz Zvezde su to odlučno demantovali.

Drugi kadriraju

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović ovog puta nije bio tako decidiran, iako je rekao da kadriranje na Malom Kalemegdanu nije stvar nikoga sa strane.

- Nemam ništa novo da vam kažem, a ako se nešto dogodi, obavestićemo javnost. Okrenuti smo današnjoj utakmici u Valjevu. Oni koji puštaju te priče o kadriranju u Zvezdi i rade tuđi posao, ti ne misle dobro klubu - istakao je Čović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija