• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2015

13:42

TERZA ODJAVIO ČELSI I JUVE: Marko sigurno ostaje do kraja kvalifikacija za LŠ

Crvena zvezda

TERZA ODJAVIO ČELSI I JUVE: Marko sigurno ostaje do kraja kvalifikacija za LŠ

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić poručio je da klub nema nameru da prodaje Marka Grujića i pored velikog interesovanja za njega

Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo. U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže - rekao je Terzić Tanjugu.

On nije želeo da otkrije imena zainteresovanih za mladog vezistu, ali mediji u Engleskoj i Italiji pisali su da je Grujić na meti Mančester junajteda, Čelsija, Ajntrahta iz Frankfurta, Intera, kao i da Sasuolo već nudi 2,5 miliona evra.

Prvi operativac crveno-belih potvrdio je da klub uveliko radi na pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

- Fokus je na dovođenju pojačanja, a ne na odlaske. Pratimo i analiziramo interesantne igrače, za sada je rano da pričamo o imenima - zaključio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli Superige sa 41 bodom, čak 14 više od Borca i 16 od Partizana.
 

NI ČELSI, NI JUNAJTED Grujić ide u Sasuolo, pa pravo u Juve?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kondor

pre 8 godina

Ljudi, jeste li sigurno da je Terza odjavio Romana Abramovica ili je to onaj lik iz Budve sto samo lici na Terzu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija