• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2015

19:33

BOŽOVIĆ DOBIO POKLON: Terzić mi je doneo kilogram kafe!

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ DOBIO POKLON: Terzić mi je doneo kilogram kafe!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je posle pobede nad OFK Beogradom (3:1), a govorio je i o stanju u klubu

OFK Beograd je odolevao napadima Zvezde dok je na terenu imao 11 igrača, a Božović smatra da je crveni karton Kneževića možda i prelomni trenutak utakmice.

- Mislim da nam je isključeni igrač OFK Beograda puno olakšao posao. Jako mi je drago mi je što se Bruno Matos vraća ovakvoj igri posle duge i teške povrede. Uz to, Srnić je opet dao dva gola i oni pokazuju da izrastaju u prave lidere ove ekipe - konstatovao je u izjavi za televiziju "Arena sport" trener Zvezde.

Crnogorski stručnjak je potom istakao važnost činjenice da mladi igrači dosta uče od starijih u timu, a zatim istakao jednu vrlo interesantnu stvar:

- Ovde je Luković pravi predvodnik ekipe, tu su i Sikimić, Anđelković, Pavićević. Mladi igrači uz njih stasavaju. Za Luku Jovića ne mogu da kažem da je budućnost Zvezde, jer je već verovatno prodat. Ali nadam se da će Ristić igrati dugo ovde - rekao je Božović, koji se potom osvrnuo i na aferu "kafa".

MIODRAG BOŽOVIĆ LJUT: Igrači mesecima nisu plaćeni, u Zvezdi više nema ni kafe!

- Razogaravo sam sa Zvezdanom Terzićem, doneo mi je kilogram kafe. Ne razumem se u te cifre i pare. Zaboli me glava. Zvezda treba da ima upravu kao svaki klub - istakao je iskusni stručnjak.

Trener OFK Beograda Dragoljub Bekvalac rekao je da se njegov tim borio dok je mogao, odnosno, dok je imao isti broj igrača kao Zvezda.

- Dobro smo postavili blokove i uspostavili igru koja ne odgovara Zvezdi. Ipak, kada igrate 55 ili minuta protiv Zvezde sa igračem manje, desi se upravo ovo... Jednostavno, protivnik je imao igrača više i zasluženo je pobedio - rekao je Bekvalac.

LIDER NASTAVIO DA MELJE Zvezda protiv OFK Beograda upisala 13. uzastopnu pobedu - 4:1


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija