• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.11.2015

15:30

EPS PROZVAO ZVEZDU: Ne poštujete ugovor o reprogramu dugova!

Crvena zvezda

EPS PROZVAO ZVEZDU: Ne poštujete ugovor o reprogramu dugova!

Podeli vest

Fudbalskom klubu Crvena zvezda isključena je električna energija zbog nepoštovanja ugovora o reprogramu duga, saopštila je danas Elektroprivreda Srbije (EPS)

 

Fudbalskom klubu Crvena zvezda je danas oko podneva isključena struja, drugi put ove nedelje, neposredno pred konferenciju za novinare trenera Miodraga Božovića, pa se on medijima obratio u svečanoj loži na zapadnoj tribini stadiona.

Kako se navodi u saopštenju EPS-a, ukupan dug Zvezde iznosi 49 miliona dinara.

Crvenoj zvezdi je u ponedeljak isključena električna energija zbog dugova, a na molbu čelnika kluba, zbog posete visoke strane delegacije, ponovo je uključena, navodi EPS.

- Očekivalo se da će predstavnici Crvene zvezde razgovarati sa predstavnicima EPS-a o plaćanju dugova, ali sastanka nije bilo - navodi se u saopštenju EPS-a.

EPS, kako se dodaje, neće polemisati preko medija sa trenerom fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodragom Božovićem, ali smatra da je veoma važan stav generalnog direktora tog kluba Zvezdana Terzića da električna energija mora da se plaća i da nema otpisa dugova.

- EPS Snabdevanje, deo Elektroprivrede Srbije, ima razumevanje za višegodišnje probleme fudbalskih klubova. EPS se zalaže isključivo za poštovanje zakonske procedure i ugovornih obaveza - navodi se u saopštenju.

BOŽOVIĆ "UNPLUGGED": Hoće da nas destabilizuju isključivanjem struje pred konferencije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 8 godina

Da li cete vi imati cvrst stav da ne ukljucujete struju kao sto imate kod privatnih lica?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija