• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

08.11.2015

17:31

MIJAILOVIĆ PONOVO OPTUŽUJE: Terzić je poznati falsifikator!

Crvena zvezda

MIJAILOVIĆ PONOVO OPTUŽUJE: Terzić je poznati falsifikator!

Podeli vest

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović, koji je već mesecima u ratu sa čelnicima crveno-belih, kaže da su Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar Mijailović poznati po lažiranju pravila i potpisa

Podsećanja radi, nekadašnji golman Predrag Rajković je za Alo rekao da su iz kluba lažirali njegov potpis, ali su mu bila dovoljna samo 24 sata da promeni mišljenje. 

S druge strane, Mijailović za Alo kaže da su klub i RajkovIć samo kolateralna šteta rukovodstva u ostavci. 

- Zvezda je preko predsednika Svetozara Mijailovića lažirala pravilnik kluba u mom slučaju i sporu koji se vodi. Svi znaju da iza toga stoji Zvezdan Terzić. Toj dvojici funkcionera ništa nije sveto, pa ni taj grb - rekao je Mijailoivć za Alo.

Lažiranja i u Partizanu

Nikola Mijailović je izjavio je da su se potpisi lažirali i s druge strane Topčiderskog brda.

- To se dešavalo i u Partizanu. Imam informacije da su to uradili i Vladimiru Stojkoviću, ali da su mu kasnije isplatili sav novac koji su mu dugovali kada ih je pritegao zbog toga. To je nešto što se dešava u srpskom fudbalu, ali ni Zvezda ni Partizan nisu krivi što ih vode takvi ljudi i što imaju takva rukovodstva.

Nekadašnji kapiten Zvezde kaže da RajkovIć nije prvi slučaj lažiranja potpisa. 

- Što se tiče slučaja Rajkovića, on ne bi bio ni prvi ni poslednji fudbaler Zvezde kojem bi to bilo učinjeno. Radili su oni to i ranije. Dečko sada ispada kolateralna šteta u celoj situaciji. A dao je Zvezdi sve. Dao joj je 3.000.000 evra time što je prešao u Izrael, a oni ga nisu udostojili ni da mu isplate njegovih 50.000 evra. Siguran sam da Rajković neće nikad svedočiti protiv Crvene zvezde, što ne bi trebalo da radi nijedan fudbaler koji je igrao za klub.

(FOTO) ZVEZDA I RAJKOVIĆ SVE DEMANTUJU: Nije bilo prevare! Hoće da nas sruše na putu ka tituli!

Mijailović se nada da Zvezda neće ispaštati zbog poteza rukovodstva.

- Ne treba niko da ispašta zato što Zvezda ima ovakvu upravu. Klubu želim sve najbolje, ali on ne funkcioniše na pravi način, a može. Glavni krivac za to je Zvezdan Terzić. Njemu i Mijailoviću je svojstveno da tako rade, ali u celoj priči nisu bitni oni, već Crvena zvezda - izjavio je Mijailović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daki

pre 8 godina

jadnik! bas si bedan! Zvezda te je hranila, a ti je pljujes, preko nje vodis neki svoj 'privatni' rat sa Terzicem! kakav god da je, Terzic je veci zvezdas i covek od tebe hiljadu puta! ti si obicna ljiga! zasto ne igras nigde posle Zvezde? otimaju se o tebe, velikog igraca i coveka!!! stvarno, ne s.... vise!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija