• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.11.2015

10:28

GROFU NIŠTA NIJE JASNO: Džepovi su nam prazni, a mi smo došli čarterom do Bugarske!

Crvena zvezda

GROFU NIŠTA NIJE JASNO: Džepovi su nam prazni, a mi smo došli čarterom do Bugarske!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju prijateljsku utakmicu u Razgradu protiv bugarskog šampiona Ludogoreca (15.00), a lokalni mediji najavljuju zanimljiv duel protiv bivšeg šampiona Evrope

Na naslovnoj strani "Sport" podseća da je Crvena zvezda 1991. godine osvojila Kup evropskih šampiona i da će lider Superlige biti jaka provera za Ludogorec, iako će doći bez nekoliko reprezentativaca i kapitena Aleksandra Lukovića.

Takođe, dominira i izjava trenera Miodraga Božovića da je iznenađen kako je klub uspeo da obezbedi čarter do Varne zbog aktuelne finansijske situacije. Mada, mora se uzeti sa rezervom, jer crnogorski stručnjak ne daje izjave ni srpskim medijima, ako se izuzmu zvanične konferencije.

- Džepovi su nam prazni, a mi smo došli čarterom do Bugarske - navodno je rekao Božović, a prenosi taj sportski list.

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se danas od 15 sati po srednjeevropskom vremenu.

NOVI SKANDAL NA "MARAKANI"! Zvezda plaća "penale" Zahaviju ako Jović ne igra!

BOŽOVIĆ "UNPLUGGED": Hoće da nas destabilizuju isključivanjem struje pred konferencije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija