• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2015

13:48

(17.00, ARENA 3) RADNIČKI-ZVEZDA Mogu li crveno-beli do pobede u Nišu posle 14 godina?

Crvena zvezda

(17.00, ARENA 3) RADNIČKI-ZVEZDA Mogu li crveno-beli do pobede u Nišu posle 14 godina?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde od 17.00 časova na stadionu "Čair" igraju protiv Radničkog iz Niša meč 18. kola Superlige

Zvezda je poslednji put pobedila Radnički u Nišu 2001. godine, kada se radi o mečevima u šampionatu. Ukoliko sruši ovu negativnu tradiciju crveno-beli bi izjednačili rekord tima koji je predvodio trener Slaviša Stojanović od 15 pobeda u nizu. 

Takođe, dodatni motiv crveno-belima u Nišu biće i činjenica da je Radnički, uz Metalac, ove sezone uspeo Zvezdi da otkine bodove. Početkom šampionata odigrali su stadionu "Rajko Mitić" 1:1. Nakon toga je došlo do pravog zemljotresa u Ljutice Bogdana, pošto su "delije" tražile ostavke rukovodstva.

Stalno se dešava da je neki teren neugodan, ali svaka serija mora da se prekine. Nečija će se prekinuti u nedelju, ili naša ili njihova. 

Miodrag Božović, trener Zvezde

- Mislim da nas očekuje teška utakmica jer je Radnički veoma motivisan protivnik, ali mi ćemo pokušati da nastavimo seriju pobeda kako bismo novom pobedom dostigli jedan od rekorda o kojima se piše - rekao je trener Miodrag Božović 

Neće crveno-bele u Nišu dočekati idealni uslovi, pošto teren nije u savršenom stanju.

- Imamo informacije da je teren loš. U suštini, mi smo bolja ekipa od Radničkog i ako odigramo kako možemo, pobedićemo. To je na papiru, ali ostaje nam da to pokažemo i na terenu. Znam da poslednjih godina imamo lošu tradiciju protiv Radničkog, ali uvek postoje tradicije u fudbalu. Stalno se dešava da je neki teren neugodan, ali svaka serija mora da se prekine. Nečija će se prekinuti u nedelju, ili naša ili njihova. Ne očekujem da će nas napasti, očekujem da će igrati na kontranapade i da će iz prekida pokušati da naprave nešto više, s obzirom na to da imaju visoke igrače - poručio je Božović.

16.DECEMBAR "DAN D" ZA ZVEZDU Grof: Ako ne nađemo pare, ko zna šta će biti sa klubom

SAMO SA LIČNOM KARTOM NA "ČAIR" Pojačane mere bezbednosti za meč Radnički-Zvezda


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija