• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2015

17:02

(VIDEO) IBANJEZ ZA 15. TRIJUMF! Zvezda pokorila Niš posle 14 godina - 2:1

Crvena zvezda

(VIDEO) IBANJEZ ZA 15. TRIJUMF! Zvezda pokorila Niš posle 14 godina - 2:1

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su 15. uzastopnu prvenstvenu pobedu, trijumfom nad Radničkim u Nišu, na stadionu na kojem nisu slavili 14 godina - 2:1 (0:0)

Jako zanimljivu, borbenu utakmicu odigrala su dva tima, a presudio je gol Luisa Ibanjeza u 84. minutu, kada je pobegao odbrani Radničkog i plasirao loptu, u svom stilu, u suprotni ugao gola.

Prilično izjednačen meč je bio tokom svih 90 minuta, nije Zvezda bila dominatna kao u prethodnih utakmicama u Superligi. Tvrdi Radnički se odlično odupirao lideru i bio blizu da ponovo, kao u prvom krugu na "Marakani", uzme bod.

Zvezda je povela evrogolom Kataija, ali je 10 minuta kasnije Jovanović, koji je pobegao odbrani gostiju, izjednačio na 1:1.

Crveno-beli su i dalje ubedljivo prvi na tabeli, bez poraza u dosadašnjem delu šampionata.

16.DECEMBAR "DAN D" ZA ZVEZDU Grof: Ako ne nađemo pare, ko zna šta će biti sa klubom

RADNIČKI NIŠ- CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:0)

Strelac: A. Jovanović u 64. minutu za Radnički,  a Katai u 54. i Ibanjez u 84. za Zvezdu.

Stadion: "Čair", Sudija: Vlado Glođović

RADNIČKI NIŠ: A. S. Jovanović, Petrović, Bulatović, Lakić-Pešić, Tomić, Đuričković (od 79. Krstić), Marjanović, Ašćerić, A. Jovanović, Zemljanuhin (od 75. Apostolović).

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Jovanović, Grujić, Katai, Matos (od 67. Vijeira), Donald, Srnić (od 82. Jović), Sikimić, Ibanjez.

Starsportphoto©

Tok utakmice:

88'. Pokušava Radnički da se vrati u meč, da dođe do boda. Lopta ka Jovanoviću, ali nije uspeo da je iskontroliše kako je želeo.

84'. GOL! Luis Ibanjez donosi novo vođstvo Zvezdi! Veliku grešku napravio je igrač domaćih Apostolović, "prodao" je loptu na svojoj polovini, sevnula je kontra koju je levi bek Zvezde Ibanjez pretvorio u gol - 2:1.

76'. Dobra lopta ka Sikimiću, ali se napadač Zvezde nije snašao najbolje u kaznenom prostoru Nišlija.

70'. Marjanović je imao lepu poziciju da šutem ugrozi gol Zvezde, ali je njegov udarac završio daleko od mreže.

64'. GOL! Radnički je izjednačio! Kapiten Aleksandar Jovanović je bio na ivici ofsajda, izašao je sam ispred Kahrimana i lagano lobom pogodio mrežu za 1:1.

61'. Akcija Zvezde, kreirao je Katai, poslao je loptu u šesnaesterac za Srnića, ali je golman Radničkog bio brži i odneo loptu.

"Delije" nisu zaboravile Marka Ivkovića, navijača koji je pre godinu dana ubijen u Istanbulu u napadu navijača Galatasaraja.

 

 

57'. Poništen gol Ibanjeza zato što je rukom spustio loptu za volej.

54'. GOL! Bomba Aleksandra Kataija sa 20 metara i Zvezda vodi sa 1:0! 

53'. Moglo je da bude opasno! Ašćerić je dobio loptu na ulazu u šesnaesterac, ali se spetljao.

Solidna utakmica, sa jednom dobrom šansom i jednom pogođenom prečkom za Radnički, dok je Zvezda najbolje zapretila preko Matosa, koji je šutirao sa 17 metara.

Kraj prvog poluvremena.

45'. Odlična šansa za Radnički, posle kornera je lopta došla do Lakić-Pešića, koji je tukao glavom u sam ugao, ali je Kahriman uspeo da odbrani.

43'. Dobra akcija Zvezde, Katai je uleteo u šesnaesterac sa leve strane, po zemlji je snažno zavrnuo loptu, ali je ona na dva metra od gola "prošetala" do gol auta.

41'. Borbena utakmica, ima i žestokih startova, ali izostaju velike prilike. 

31'. Prvi ozbiljniji pokušaj Zvezde, tukao je Matos sa ivice šesnaesterca, ipak pravo u golmana Radničkog.

27'. Kakav kiks Nišlija. Padala je lopta kao sveća u šesnaestercu Zvezde, dvojica igrača Radničkog su potrčala na nju i - sudarila se.

22'. Sebičan potez Matosa, šutirao je sa ivice šesnaesterca, iako se Petković lepo otkrivao po desnoj strani.

16'. Dve napada Zvezde, kod prvog je Grujiću presečen završni pas, a kod drugog je Petković izblokiran kod pokušaja centaršuta sa ivice šesnaesterca.

12'. PREČKA! Darko Bulatović je opalio sa dvadesetak metara i pogodio okvir gola Crvene zvezde! Mnogo sreće za crveno-bele, golman Kahriman nije mogao baš ništa da učini.

6'. Igra se otvoreno, borbeno, Zvezda ima inicijativu, ali za sada bez pravih opasnosti pred oba gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daki

pre 8 godina

ajmo, gazimo sigurno ka tituli! mislim da su misevi izgubili svaku nadu posle ovog kola! Zvezda zaista igra besprekorno! Grofe, svaka ti cast!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija