• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

05.12.2015

12:51

BELODEDIĆ O SLABOJ POSETI NA "MARAKANI": "Delijama" se smučila Superliga

Crvena zvezda

BELODEDIĆ O SLABOJ POSETI NA "MARAKANI": "Delijama" se smučila Superliga

Podeli vest

Član generacije koja je osvojila Kup šampiona 1991. godine Miodrag Belodedić objasnio je zbog čega je sve manje navijača na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana

Godinama unazad navijači Zvezde su bili uz klub i u dobru i u zlu, ali se situacija ove sezone, izgleda, promenila.

-  Pratim Zvezdu i mnogo sam srećan što joj dobro ide u prvenstvu. S druge strane, verujem da i čelnici s „Marakane“ veruju kao i ja da je problem što je navijačima dosadila Superliga, pogotovo sada kada nema neizvesnosti - rekao je Belodedić za Alo.

Poslednjih pet mečeva na „Marakani“ 

15. kolo: 7.430
16. kolo: 11.200
17. kolo: 8.252
19. kolo: 4.152
Kup Srbije: 3.152

Nekadašnji defanzivac smatra da bez učešća u Evropi sledeće sezone sve pada u vodu.

- Morala bi konačno da se dogodi ta Evropa, pa da navijači budu na stadionima u velikom broju kao nekada. Pokazali su da im klub znači kada je bilo problema, dolazili su na stadion, ali sada su spokojni jer je skoro pa izvesno da titula ide u Ljutice Bogdana - istakao je proslavljeni fudbaler.

On je dodao da su u njegovo vrme tribine bile pune, i da mu ne bi bilo lako da igra pred malim brojem navijača.

- Bilo bi mi teško da igram pred tako malo navijača, sigurno bi bilo neprijatno. Ali sam profesionalac, svakako bih davao sve od sebe. Bez dobrih nastupa u Superligi, nema ni Evrope, a navijači se moraju vratiti na stadione - zaključio je Belodedić.

KLOP ZVAO GRUJIĆA: Marko, nadam se da želiš da igraš za mene!

DOBRA VEST ZA ZVEZDU Ugo Vijeira lakše povređen, spreman za Čuku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Знате зашто сам волео да идем у ЦИРКУС...? Да гледам вештине које сам не могу да урадим....!! Капирате... ?.... Гледам статистику ДЕРБИЈА победник 3 шута у оквир гола, поражени 2 шута у оквир за 90 минута игре.... Значи; Ја треба по сата да седим на ладан бетон, и да чекам, да ови "наши" увежу 3 човека с лоптом, да би прешли по терена и загрејали "голману" дланове....Па то је срамота..! Идем у Циркус, иако тамо има много мање - кловнова...нег на Маракани !!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija