• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

08.12.2015

12:52

LIVERPUL DAJE 8.000.000 EVRA ZA GRUJIĆA! Zvezda na pragu velikog transfera

Crvena zvezda

LIVERPUL DAJE 8.000.000 EVRA ZA GRUJIĆA! Zvezda na pragu velikog transfera

Podeli vest

Supertalentovani fudbaler crveno-belih posle meča sa Čukaričkim bio na večeri sa izaslanicima menadžera Liverpula Jirgena Klopa i ukoliko dođe do transfera, Zvezda bi mogla da ostvari jednu od najvećih zarada od prodaje igrača u poslednjih 15 godina

Liverpul nudi osam miliona evra za Grujića! Najbolji fudbaler Zvezde Marko Grujić posle pobede nad Čukaričkim (7:2) bio je na večeri sa izaslanicima menadžera Liverpula Jirgena Klopa!

Skauti slavnog engleskog kluba bili su i u loži stadiona na Banovom brdu i imali su šta da vide - Grujić je postigao fantastičan gol za 1:1.

Terzić: Nećemo da otkrivamo planove

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da ne želi da priča o planovima vezanim za Grujića jer to nije manir kluba.

- Kao što dobro znate, mi iz Zvezde možemo da pričamo o nečemu što se desilo, ali nećemo da otkrivamo planove. To hoće li Grujić otići i gde poslovna je tajna - poručio je Terzić.

Složile se kockice

Prema saznanjima Informera, Englezi su želeli da se upoznaju s Grujićem i da mu predoče svoje planove, pa je posle utakmice organizovan sastanak između njih i mladog igrača crveno-belih.

- U Zvezdi su već nekoliko dana znali da će neko od predstavnika Liverpula gledati Marka na utakmici sa Čukaričkim. Eto, kockice su mu se složile, pa je dao i prvi gol za Zvezdu na toj utakmici. Posle utakmice video se s tim ljudima i predočeno mu je da se na njega ozbiljno računa. Narednih dana Grujić bi trebalo da donese odluku gde će nastaviti karijeru - rekao je naš izvor.

Ljudi iz Zvezde ne žele da pričaju o vezi Grujića i Liverpula, plašeći se da tako ne pokvare transfer do kojeg im je jako stalo. S druge strane, već je poznato da je lično Klop zvao Marka telefonom i da mu je predočio da želi da ga vidi u svom timu. Ono što se sad dovodi u pitanje jeste hoće li Zvezda moći da zadrži igrača do avgusta, kao što je i planirala.

TOP PET TRANSFERA ZVEZDE U POSLEDNJIH 15 GODINA

Dejan Stanković (Lacio)  15.000.000 evra

Goran Drulić (Saragosa)  13.000.000 evra

Perica Ognjenović (Real M.)  8.000.000 evra

Dejan Petković (Real M.)  6.500.000 evra

Goran Bunjevčević (Totenhem) 6.000.000 evra

- Liverpul je ozbiljniji klub od svih koji su dosad dovođeni u vezu sa Grujićem. Oni će postaviti uslove i moguće je da će Zvezda imati mogućnost da bira. Ukoliko želi više para, a pominje se čak i 8.000.000 evra, moraće da pusti igrača odmah. Druga solucija je da Zvezda uzme manje novca, a da igrač ostane na "Marakani" do avgusta - objasnio je izvor upućen u dešavanja.

Porodica strpljiva

Veliku ulogu u celoj priči igra i Grujićeva porodica. Kao šta je i sam fudbaler nekoliko puta izjavljivao, najbliži su ga podržavali da ne trči za novcem i ne žuri u velike evropske klubove jer bi mogli da ga unazade. Čak su u strahu da Superliga nije pravo merilo i da je pitanje da li bi Marko uspeo da se snađe u engleskoj Premijer ligi. S druge strane, svi ostali vrše pritisak na njega da ode.

- Grujiću nije lako jer će narednih dana morati da donese odluku. Na kraju će on biti taj koji će da preseče, a s jedne strane ima svoju porodicu, koja smatra da je prerano za klubove kao što je Liverpul, a s druge Zvezdu, koja mora da proda igrača ako misli da reši goruće finansijske probleme - zaključio je naš izvor.

PETKOVIĆ NA ZENITOVOM RADARU Desni bek Zvezde oduševio Ruse

SMEŠI SE TRANSFER! Grujić na večeri sa skautima Liverpula posle Čukaričkog! 

KLOP ZVAO GRUJIĆA: Marko, nadam se da želiš da igraš za mene!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 8 godina

Samo ga ložite još će i da poveruje a izvesnije je da će da prolupa...

daki

pre 8 godina

ovi misevi ce bre da pocrkaju, gledajuci Zvezdine igre, igrace, transvere... nije im lako na -24, a muka stisla sa svih strana!!! njihov ceo tim ne vredi kao mali Gruja!!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Куку, оде нам - "Црни Груја".....сели се, у ДРУГУ - лигу.....?!

dulo

pre 8 godina

pa kolko onda vredi zivkovic????bar 20 ako ovaj setac po vucicevim livadama vredi 8

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija