• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2015

20:05

(VIDEO) ZVEZDA PETARDOM DO REKORDA! Crveno-beli deklasirali Radnik za 18. pobedu u nizu - 5:0

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PETARDOM DO REKORDA! Crveno-beli deklasirali Radnik za 18. pobedu u nizu - 5:0

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u 21. kolu Superlige savladali ekipu Radnika iz Surdulice sa 5:0 i tako upisali 18. uzastopnu pobedu u Superligi

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 5:0 (2:0)

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Dejan Santrač. Strelci: Vijeira u 25, 34, 81, Katai u 57. i Srnić u 88. minutu

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Plavšić, Katai (od 83. Jović), Srnić, Vijeira (od 85. Sikimić).

Radnik: Grujičić, Đorđević, Krstić, Gojković, Milovanović, Ćulum (od 61. Pejičić), Marković, Putinčanin, Arsić, F. Stojanović, Jovanović.

 

Starsportphoto©

TOK MEČA:

Drugo poluvreme: 

- 88'. GOL! 5:0 - Srnić je pogodio. Sjajna asistencija Plavšića, koji je dijagonalom pronašao Srnića, a ovaj majstorski primio loptu na grudi a onda je poslao iza leđa Grujičića.

- 85'. Umesto Vijeire u igru je ušao Predrag Sikimić, a Portugalac je dobio ovacije navijača.

- 81. GOL! 4:0 - Het-trik Vijeire! Katai je sjajno uposlio Portugalca, koji je tako ponovo postao najbolji strelac Zvezde i domaćeg šampionata.

- 73'. Prva izmena u Crvenoj zvezdi. Umesto Ibanjeza, koji se u prvom poluvremenu požalio na povredu, na terenu je Ristić

- 67'. Mogao je Vijeira da postigne het-trik, ali se obrukao pošto je pogodio stativu iako je gol bio "prazan". U nastavku se lopta odbila do Grujića, ali je njegov udarac bio neprecizan.

- 57'. GOL! 3:0 - Konačno je Katai uspeo da zatrese mrežu protivnika. Plavšić je odlično povukao kontru, u pravom terenutku asistirao Kataiju, koji je ovoga puta bio nemilosrdan. Ovo je njegov 12 gol u sezoni, i sada se izjednačio sa Vijeirom.

- 55'. Ne da se Kataiju da postigne gol na ovom meču, a u tome ima i njegove krivice. Sada je ležerno šutirao sa sedam-osam metara i Grujičić je ponovo izašao kao pobednik iz njivog duela.

Starsportphoto©

- 49'. Pokušao je Ibanjez iz slobodnog udarca sa više od 30 metara, ali je lopta otišla daleko preko gola.

- 47'. Imali su priliku crveno-beli da već na startu drugog dela igre uvećakžju prednost, ali je udarac Kataija odbranio čuvar mreže Surduličana.

- Pred početak drugog poluvremena navijači Zvezde na severnoj tribini su istakli zastave na kojima su rezultati svih prethodnih 17 pobeda. Potom su upaljene baklje, kako na sevetnoj, tako i na istočnoj i zapadnoj tribini.

Prvo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena

- 43'. Sjajna akcija crveno-belih. Grujić je ukrao loptu gostima, fenomenalno uposlio Plavšića, ali je ipak na vreme intervenisala odbrana Surduličana.

- 40'. Crveno-beli u potpunosti kotrolišu utakmicu. Opao je tempo u poslednjih nekoliko minuta i čini se kao da oba tima čekaju poluvreme.

- 34'. GOL! 2:0 - ponovo Vijeira! Neshvatljiv kiks odbrane gostiju, u prvom redu Ćuluma što je Vijeira iskoristio i bez većih problema savladao Grujičić.

- 32'. Odličan udarac Ibanjeza sa 25 metara, lopta je prozujala pored desne stative.

- 25'. GOL! 1:0 - Vijeira je strelac za Zvezdu. Akciju je započeo Grujić, vukao loptu nekih 30 metara, potom dodao do Donalda, koji je čini se želeo da šutira, ali je loše zahvatio loptu koja je došla do Vijeire, a Portugaac je bio neumoljiv.

- 23'. Sada šut Kataija iz daljine, lopta je išla pod prečku, ali je Grujičić odbranio.

- 21'. Šansa za Zvezdu, ali Katai se nije najbolje snašao. Prethodno je Plavšić probio po desnom boku i uposlio najboljeg strelca crveno-belih.

- 17'. Centrirao je Donald sa desne strane, lopte je preletela sve u kaznenom prostoru gostiju. Napad je nastavio Grujić, ali je odbrana tima iz Surdulice intervenisala.

Starsportphoto©

- 12'. Dobar napad Ranika. filip Stojanović je poslao loptu ka Ćulumu, koji je izbegao ofsaj zamku, ali je Kahriman na vreme izašao i pokupio loptu.

- 9'. Pokušao je Katai sa oko 20 metara ali je golman gostiju Grujičić bez problema odbranio.

- 7'. Probio je Petković po desnoj strani, pokušao da odigra dupli pas sa Plavšićem, ali je odbrana gostiju intervenisala na vreme.

- 2'. Prvi su pokušali gosti, Arsić je šutirao, ali nije bilo opasnosti za Kahrimana.

- Severna tribina stadiona "Rajko Mitić" je popunjena gotovo do poslednjeg mesta. Poseta na ovom meču je prema procenama između 15 i 20 hiljada ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17