• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

14.12.2015

09:22

FUDBALER NORIČ SITIJA STIŽE NA "MARAKANU"! Zvezda dovodi irskog švalera!

Crvena zvezda

FUDBALER NORIČ SITIJA STIŽE NA "MARAKANU"! Zvezda dovodi irskog švalera!

Podeli vest

Crvena zvezda dovodi švalera Kajla Lafertija (28)! Fudbaler iz Severne Irske koji je veći deo karijere proveo jureći za ženama nego za loptom mogao bi da dođe na "Marakanu" u zimskom prelaznom roku kao pozajmljeni igrač Noriča

 

 

Napadač je član "kanarinaca" od leta 2014, ali je verovatno zbog trčanja za suknjama drugi deo prošle sezone proveo u turskom Rizesporu.

Norič ga je letos vratio u ekipu, međutim opet mu se žuri da ga isprati.

Slab na misice

Osim crveno-belih, u redu za Lafertija stoji Lids, ali i Palermo, iz kog su ga najurili posle sezone 2013/14, iako je sa 11 golova pomogao ekipi da se vrati u Seriju A. Predsednik Mauricio Zamparini dao je tada jednostavno objašnjenje za ovaj potez. 

Terzić: Naći ćemo novac

Rekord koji je Zvezda oborila zasluga je celog tima, a najviše trenera Miodraga Božovića, rekao je za Informer generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. Ekipa sa "Marakane" zabeležila je protiv Radnika 18. uzastopnu prvenstvenu pobedu, što se nije dogodilo u istoriji kluba.
Međutim, da bi nastavila sa takvim uspesima, Zvezda mora da sačuva tim, a to će biti moguće samo ako uprava u decembru nađe pet miliona evra.
- Jedini način da Crvena zvezda sad zaradi pare koje su joj potrebne jeste da proda nekog od igrača, dobije sad ono što joj pripada, a igrač ostane do avgusta sa timom. U svakom slučaju, rešićemo problem - optimističan je Terzić.

- Zašto je Laferti prodat? Trener mi je tražio. Ženskaroš je. Nestane na nedelju dana i iznajmi avion da ide u lov na žene, u Milano. Tražio sam da ga dovedu u red, ali rečeno mi je da je nemoguće izaći na kraj sa njim. Kajl je nepopravljivi Irac. Nikada ne trenira, potpuno je van stroja, iako je sjajan na terenu - izjavio je Zamparini, koji je i dalje na čelu Palerma.

Lafertijeva slabost su misice. Prva žena bila mu je mis Škotske i Velike Britanije 2010. Nikol Mimnag (30), a buduća je Vanesa Čang (22), velika nada Škotske u izborima za lepotu.

Mimnagovom se oženio u junu 2012, a šest meseci ranije dobili su sina. Manekenka ga je ostavila u aprilu prošle godine jer je navodno slao lascivne poruke sobarici. Fudbaler nije mnogo patio i već početkom godine našao je novu ljubav života Čangovu, sa kojom je ozvaničio veridbu u maju tako što je istetovirao njen lik na ruci.

Napadaču je ovo treća verenica. Još sa 22 godine planirao je venčanje sa godinu dana mlađom Tori Smit.

Previše leteo

Ipak, Laferti tvrdi da se sada uozbiljio.

- Sazreo sam. Shvatio sam da ako hoćete da se zezate unaokolo, fudbal ne sme da trpi. Nije lako kada sa 20 godina potpišete za klub kao što je Rendžers. Poletite - ne odustaje od švrljanja Laferti, ali sada će to raditi kao profesionalac.

BOŽOVIĆ SREĆAN ZBOG REKORDA: Ostavili smo trag u Zvezdi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 8 godina

Državna sponzorisana pudlica troši narodne pare kao pijana... Sramota.

Gipsani

pre 8 godina

Verujem da Grof zna šta radi. Mada, ovo što sam pročitao o liku ne liči na dobro.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija