• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danas

26.12.2015

16:48

FILIP ĐURIČIĆ GOLICA "DELIJE": Voleo bih da u Zvezdinom dresu igram u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

FILIP ĐURIČIĆ GOLICA "DELIJE": Voleo bih da u Zvezdinom dresu igram u Ligi šampiona!

Podeli vest

Zvezdino dete koje nikada nije zaigralo za prvi tim crveno-belih, Filip Đuričić, zagolicao je maštu "delija" izjavom da bi voleo da u dresu matičnog kluba zaigra u Ligi šampiona

 

Srpski reprezentativac je član Benfike, koja ga je prošle sezone dva puta slala na pozajmice, ali sada sumnja, iako nema veliku minutažu među lisabonskim "orlovima", da bi ponovo dobio dozvolu da ode negde na šest meseci.

Voleo bih da igram za Zvezdu,  ali mislim da klub ne bi ulazio u bilo kakvu polemiku u vezi sa pozajmicom. Moja želja je da igram sa Zvezdom u Ligi šampiona. Ako ne budem njen deo, biću veliki navijač - poručio je Filip Đuričić za list "Danas".

On je vezan ugovorom za Benfiku na još tri i po sezone, a otkupna klauzula u ugovoru iznosi 45 miliona evra.

PORTUGALAC NAPAO SRBINA! Žestoka svađa u tunelu Đuričića i Košte


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daki

pre 8 godina

hvala momak, samo ti ostani tamo gde jesi i budi Zvezdin navijac, sad kad ti je forma O, karijera na nizbrdici, e sad bi u Zvezdu! da te vrati, ozivi, pa da joj se 'zahvalis' kao mnogi drugi! neka, samo ti budi daleko... Zvezda nije socijalna ustanova!!!

Zox

pre 8 godina

Samo ako će da bude 100% ozbiljan u svakom pogledu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija