• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

05.01.2016

09:33

KINEZI HOĆE VEZISTU ZVEZDE! Stojanović vaga ponude, Cvetković bez dogovora sa Larisom

Crvena zvezda

KINEZI HOĆE VEZISTU ZVEZDE! Stojanović vaga ponude, Cvetković bez dogovora sa Larisom

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Saša Stojanović na izlazim je vratima kluba sa stadiona "Rajko Mitić", dok desni bek Aleksandar Cvetković nije uspeo da se dogovori sa grkom Larisom

Iskusni vezista Crvene zvezde Saša Stojanović protekle jeseni nije uspeo da izbori mesto u timu, a tako će sasvim izvesno biti i na proleće, pa treba očekivati da on ove zime promeni sredinu.

Kako piše Sportski žurnal Stojanović dva kineska kluba zainteresovana su za usluge nekadašnjeg prvotimca Radničkog iz Niša, koji je preko posrednika dobio ponudu i trenutno je razmatra.

Stojanović bi u međuvremenu trebalo da raščisti finansijske račune sa Zvezdom, jer mu se kao i ostalim igračima duguju zaostale zarade. Sa druge strane, ako se rođeni Nišlija ne dogovori sa Kinezima, nije isključeno da ostane na Marakani i stavi se na raspolaganje stručnom štabu.

I dok vezista vaga ponude, desni bek Miloš Cvetković nije uspeo da se dogovori sa grčkom Larisom. Žurnal piše da se zapravo sve završilo na površnoj priči, pa će se Cvetković naći na prozivci 11. januara.

Bivši defanzivac Napretka prošle sezone je bio standardan, ali je dolaskom Marka Petkovića istisnut iz tima, pa je sada druga opcija u timu. U Zvezdi neće požurivati njegov odlazak, jer bi u tom slučaju morali da pronađu novu opciju na desnom defanzivnom boku.

GRUJIĆ SE NE VRAĆA NA "MARAKANU"! Vezista ostaje u Liverpulu, Zvezda dobija sedam miliona evra! 

ZVEZDA BI PAVLOVSKOG, ĐURIČIĆ PREDALEKO! Terzić: Filip idealan, ali preskup za nas


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17