• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

07.01.2016

10:08

GROF UVEK ZA RUSIJU I VOTKU: Samo Putin može da spase svet, doveo bih Mesija u Zvezdu!

Crvena zvezda

GROF UVEK ZA RUSIJU I VOTKU: Samo Putin može da spase svet, doveo bih Mesija u Zvezdu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ne skriva simpatije prema prvom čoveku Rusije Vladimiru Putinu, smatra da samo on može da spase svet

- Ne može čovek da bude apolitičan u današnje vreme. Rođen sam u Jugoslaviji, dok je Tito bio predsednik, a i dalje sam jugo-nostalgičar. Sovjetski Savez se raspao kao Jugoslavija. Rusija je bila na kolenima, uništena zemlja. Onda se pojavio Vladimir Putin, koji je Rusiji i Rusima vratio nacionalnu crtu. Ne mržnju prema drugima, već da osete i shvate koliko je njihova zemlja velika i jaka. Stao je protiv novog fašizma, po kojem jedna zemlja mora sve da diktira i odlučuje o sudbini svih ostalih zemalja. A demokratija ne može svugde da bude ista. Na primer, ovde u Srbiji i u Holandiji. Ne može zbog toga što, objektivno, imate narode kod kojih mora da vlada čvrsta ruka, a jedan od njih smo i mi. Ne može neko da dođe i kaže vi morate da živite na način na koji se živi u Americi. Da imate preincipe kao i oni. Onda bi čitav svet bio isti. A njegovo bogatstvo je u različitostima. Putin je, po mom mišljenju, jedini čovek koji može da spase ovaj svet – rekao je Božović u intervjuu za Novosti!

Božović je otkrio da uvek bira votku pre viskija, Lionela Mesija pre Kristijana Roanlda, i da bi rado Argentinca doveo u Zvezdu.

- Doveo bih i Luisa Suareza.

Iz Zvezde bio u srpskoj reprezentaciji bili da je Božović selektor:

- Kahriman, Rajković, Jovanović, Grujić, Katai.

Grof kaže da će i za dve ili tri godine biti u fudbalu, ali što dalje odavne, jer:

- Volim da menjam zemlje.

Najbolji fudbaler sa kojim je igrao je Dejan Savićević.

Najlepši grad u kojem je bio je Prag.

- Zato što je stari grad, očuvan. Hitler je želeo da mu bude evropska prestonica, pa ga nije bombardovao.

BOŽOVIĆ PRAVI ČISTKU U TIMU! Trener Zvezde precrtao Vereda i Parkera

MIODRAG BOŽOVIĆ NE KRIJE: Volim Rusiju i Vladimira Putina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
banat1952

pre 8 godina

Bravo Grofe.Potpisujem od reci do reci sve sto si rekao.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17