• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ilustrovana politika

19.01.2016

15:52

TERZIĆ: Premijer Vučić me doveo u Zvezdu, on ima velike zasluge za uspeh kluba!

Crvena zvezda

TERZIĆ: Premijer Vučić me doveo u Zvezdu, on ima velike zasluge za uspeh kluba!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da je na njegov i dolazak Miodraga Božovića u Crvenu zvezdu uticao premijer Srbije Aleksandar Vučić

Terzić je u intervjuu za "Ilustrovanu politiku" istakao da velike zasluge za uspeh kluba idu na adresu predsednika Vlade Srbije.

- Aleksandar Vučić je veliki navijač Crvene zvezde i sigurno je da je njegov udeo u uspesima fudbalskog kluba izuzetno veliki. Pre svega jer je u velikoj meri uticao da u Zvezdu dođemo trener Božović i ja, verovao je u nas i stao je uz nas i kada rezultati nisu bili na očekivanom nivou - istakao je Terzić.

On je dodao da na adresu premijera idu i zasluge što je "Gasprom" produžio saradnju sa crveno-belima.

- Vučić je u najvećoj meri doprineo da ruski "Gasprom" produži ugovor o sponzortstvu na još tri godine. Nama je drago da premijer Srbije navija za Crvenu zvezdu i što imamo njegovu podršku. Nama te priče ne smetaju, naprotiv, i ja mu se u ime armije navijača našeg kluba javno zahvaljujem - rekao je Terzić.

Direktor crveno-belih je potom ponovio da neće napustiti ekipu sa "Marakane", iako je prethodno podneo ostavku.

Definitivno ostajem u Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je odbio moju ostavku, pa sam fokusiran samo na rad u klubu. Cilj je da osvojimo titulu prvaka i stvorimo što bolji tim za kvalifikacije u Ligi šampiona. Samim tim trebalo bi zatvoriti i priču o mom povratku u srpsku "kuću fudbala" - poručio je Terzić.

BOJAN ĐORĐIĆ PREKO INFORMERA PORUČUJE: Babunski, ne smeš da potceniš Zvezdu!

SPISKALI 4,5 MILIONA EVRA! Rukovodstvo Zvezde ekspresno potrošilo pare od prodaje Grujića


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
daki

pre 8 godina

tako je, idemo Terzo, srpska svetinja se vraca tamo gde joj je mesto! dosta je bilo 'tolemanije', 'zutih', urusavanja najveceg srpskog kluba! gazi Terzo, pola Srbije je uz vas!

uzicanin

pre 8 godina

Resetke resetke resetke pripremaj se za resetke....ne smete da objavite komentare ko je protiv ovog kriminalca,samo hvalospeve.

uzicanin

pre 8 godina

Hvala ti sto brines o meni,veruj mu kada vidim ovakve ljude na ovakvim mestima pa jos da hvale Vucica stvarno mi dodje da padnem u nesvest.

Djuro

pre 8 godina

Nego gospodo Kurdi sad vam posten Tole,nesto nema vise prozivke?A gospodar moze sta i kako hoce,ali nece jos dugo.Drzavni projekat skida minus od 54miliona eura na 39 a ne igra u Evropi ne prodaje jednog igraca ali dug pada,e Srbijo sta si docekala...Nemam problem sa Cz vec osvojenom titulom,ali dodje VkCz i prodje,tako ce i Fk i KK kad ode Av av KRAJ!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija