• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

01.02.2016

13:48

EDSON ZNA SVE O ZVEZDI: Čast mi je što ću igrati u klubu Ramba Petkovića!

Crvena zvezda

EDSON ZNA SVE O ZVEZDI: Čast mi je što ću igrati u klubu Ramba Petkovića!

Podeli vest

Novajlija u taboru Crvene zvezde Edson da Silva rekao je na današnjoj promociji da očekuje da će osvojiti titulu sa crveno-belima, a onda zaigrati i na evropskoj sceni

 

Edson je stigao u Zvezdu iz Sao Paola, jednog od najvećih brazilskih klubova, a snagom i umećem trebalo bi da bude komandant odbrane srpskog kluba u narednom periodu.

- Hteo sam odavno da zaigram za neki evropski klub, jer znam da je ovde takmičenje na većem nivou nego u Brazilu. Znao sam koliko je Zvezda veliki klub, pa kada sam dobio ponudu, bio sam veoma radostan. Nadam se da ću pomoći ekipi da osvoji titulu, a onda i da ćemo zaigrati u nekom evropskom kupu - poručio je danas na promociji Edson da Silva. 

Porodica mi je sve!

Informer

Brazilac je istakao da jedva čeka da mu se po povratku sa priprema u Beogradu pridruži porodica.

- Oni su mi sve na svetu! Imam sina od šest godina, supruga je u petom mesecu trudnoće. Kad se vratim sa priprema, oni će doći kod mene u Beograd - rekao je Edson.

On je istakao da nije imao priliku da upozna Dejana Ramba Petkovića, nekadašnjeg igrača Zvezde, koji je u Brazilu stekao status legende.

- Žao mi je što nisam imao priliku da ga upoznam, ali mi je velika čast što sam došao u njegov klub, jer ga u Brazilu svi cene - istakao je Edson.

BOŽOVIĆ HOĆE DA OSTANE: Prvo titula, pa priča o novom ugovoru!

Brazilac je otkrio i da je najbolji igrač sa kojim je bio u timu - Kaka. Ko mu je bio najteži protivnik, nije želeo da otkrije. Saopštio je i da mu je svejedno da li će ga trener Božović staviti da bude levi ili desni štoper.

- Igrao sam 90 odsto karijere na mestu levog, ali nije mi nepoznato ni da budem na desnoj strani. Gde god me trener stavi, daću maksimum. Svestan sam velikih očekivanja, da sam doveden kao pojačanje. Daću sve od sebe da opravdam to - naglasio je Edson.

Kršni štoper uz Brazila je potpisao ugovor na dve godine, a naglasio je da mu je jako važno što će u timu imati saigrače koji govore portugalskim jezikom.

Komunikacija između igrača mi je važna, zato mi je drago što ću imati saigrače koji govore portugalski jezik - rekao je Edson da Silva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija