• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

01.02.2016

21:38

ZVEZDA NAŠLA TOP ŠPICA! Velinton je oružje za Ligu šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDA NAŠLA TOP ŠPICA! Velinton je oružje za Ligu šampiona!

Podeli vest

Rukovodstvo Crvene zvezde planira da na leto dodatno pojača tim kako bi klub igrao ligu šampiona, a na vrhu liste želja je napadač Velinton Soareš

Brazilac Velinton Soareš de Morais trenutno igra za turski Mersin, a proslavio se igrajući za moskovski Spartak. Iskusni 29-godišnji napadač je za Ruse igrao od 2007. do 2014. godine i za to vreme postigao 57 golova na 104 utakmice.

Poslednju godinu ugovora sa Moskovljanima proveo je na pozajmicama u Gremiju, Sao Paulu i Selti iz Viga. U tom periodu se nije proslavio, ali je karijeru uspeo da rehabilituje u Turskoj, gde je za MErsin odigrao 43 meča i 15 puta bio strelac.

Ove polusezone je dao pet golova i imao šest asistencija. Povoljna okolnost jeste podatak da mu ugovor sa turskim klubom ističe na leto, pa bi u Crvenu zvezdu došao kao slobodan igrač. Takođe, šef stručnog štaba Crvene zvezde je upoznat sa njegovim kvalitetima, pošto su istovremeno pečalbarili u Rusiji.

EDSON ZNA SVE O ZVEZDI: Čast mi je što ću igrati u klubu Ramba Petkovića! 

BOŽOVIĆ HOĆE DA OSTANE: Prvo titula, pa priča o novom ugovoru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija