• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

09.02.2016

09:11

MARKO GRUJIĆ VEĆ NA LIVERPULOVOM REŽIMU: Jedem samo ono što mi Klop kaže!

Crvena zvezda

MARKO GRUJIĆ VEĆ NA LIVERPULOVOM REŽIMU: Jedem samo ono što mi Klop kaže!

Podeli vest

Marko Grujić kaže da mu je menadžer Liverpula Jirgen Klop dostavio specifičan program treninga, čak i detaljan plan ishrane, za narednih šest meseci, koliko će provesti u Zvezdi na pozajmici

Spasao sam Zvezdu
Klub je mojim transferom zaradio novac da izmiri obaveze prema igračima i zaposlenima, i tako je stao na noge
Marko Grujić

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Crvenoj zvezdi Marko Grujić (19) otkriva da je od Jirgena Klopa, menadžera engleskog kluba, dobio čak i plan ishrane kog mora strogo da se pridržava!

Mladi igrač biće na "Marakani" do kraja sezone, ali će morati da trenira po specijalnom programu koji su odredili u Liverpulovom stručnom štabu.

Reč je o posebnim vežbama koje bi trebalo da pomognu Grujiću da očvrsne kako bi se već naredne sezone mogao da takmičiti u najjačoj i najzahtevnijoj ligi na svetu - Premijer ligi!

Tata navija za Mančester junajted

Markov otac Goran danima je bio protiv ideje da njegov sin završi u Liverpulu. Marko otkriva da je razlog navijačko opredeljenje!
- Omiljeni klub mog oca je Mančester junajted, pa nije bio najsrećniji zbog mog odlaska u Liverpul, pošto su ta dva kluba najveći rivali u Engleskoj. Međutim, zbog sina je pristao da sad bude navijač Liverpula - objasnio je Marko.

- Pripreme za Liverpul već su počele jer sam od svog novog kluba dobio poseban program za treninge. Čak su mi dali i specifičan plan ishrane, kog moram strogo da se pridržavam. Sve je na najvišem nivou i potpuno je drugačije od igranja u domaćem klubu. Pridržavam se svega i nestrpljivo čekam da se pridružim Liverpulu. Znam da je to potpuno drugi fudbal u odnosu na onaj koji se igra ovde, ali potpuno sam samouveren - rekao je Grujić za magazin "Helo".

Zvezda je prodajom talentovanog veziste Liverpulu zaradila šest miliona evra, što je bilo dovoljno da se klub privremeno stabilizuje. Marko je svestan činjenice da je mnogo pomogao crveno-belima kad je prihvatio poziv iz Engleske.

- Klub je imao finansijske probleme, igračima se dugovalo i mnogi su pretili odlaskom. Mojim transferom zaposleni su dobili ono što su zaradili i klub je opet stao na noge. Zbog toga mi je veoma drago. Svi su oni deo celine i samim tim zaslužni za moj uspeh, jer da nije bilo Zvezde, ne bih ni ja bio u mogućnosti da pokažem šta znam - priznao je Grujić.

60 minuta 
trajao je prvi telefonski razgovor Jirgena Klopa i Marka Grujića. Nemački stručnjak iznenadio je fudbalera pozivom nakon Zvezdine utakmice u Nišu

Onog trenutka kad je potpisao ugovor u kojem se pominju milionske cifre fudbaler je postao meta mnogobrojnih atraktivnih devojaka, koje bi možda želele da ga osvoje. Zbog toga će, kako je rekao, biti obazriv prilikom izbora lepše polovine.

- Nemam devojku, voleo bih da se zaljubim, ali ne žurim. Dolaziću u Beograd kad god budem imao priliku, pa će se valjda i tu nešto desiti. Srpkinje imaju prednost. S popularnošću, veća je verovatnoća da se dopadnete devojkama, tako da ću biti obazriv i dobro ću istraživati o kakvoj je devojci reč, ukoliko me neka privuče. Emotivac sam i brzo se vežem - zaključio je popularni fudbaler.

(FOTO) MARKO GRUJIĆ POTPISAO ZA LIVERPUL! Mladi as se odmah vraća na pozajmicu u Zvezdu!

PRIZNANJE GRUJIĆU I ŽIVKOVIĆU! Zlatni "orlići" među 20 najboljih mladih igrača sveta

ZATO GA JE KUPIO LIVERPUL! Grujić doneo pobedu Zvezdi i spasao Silvu

 

 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17