• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2016

09:52

ZAR JE OVO RAJKO MITIĆ!? Ovako će izgledati spomenik prvoj Zvezdinoj zvezdi!

Crvena zvezda

ZAR JE OVO RAJKO MITIĆ!? Ovako će izgledati spomenik prvoj Zvezdinoj zvezdi!

Podeli vest

Na rođendan Crvene zvezde 4. marta biće otkriven ispred stadiona spomenik legendi kluba Rajku Mitiću, ali izgled spomenika koji je skoro završen, uzburkao je duhove među navijačima crveno-belih

 

Sa raznih navijačkih sajtova, foruma, društvenih mreža, kada su se pojavile fotografije spomenika, čuo se vapaj:

- Ni ne liči na Rajka Mitića! Ako će ovako da izgleda spomenik, bolje ni da ga ne postavljaju ispred stadiona - komentarisao je veliki broj "delija". 

Na navijačkom portalu "redstarbelgrade", koji je i došao prvi do fotografije spomenika, objavljeno je i saopštenje u kojem se, pored ostalog, kaže:

Pozivamo organizatore ovog događaja, kao i kreatore ove biste, da se zapitaju da li ih je sramota legende kada pogledaju svoje delo? Ideja je fenomenalna i Rajko Mitić je zaista zaslužio da zauvek bude „čuvar" našeg stadiona, ali ako će neko to sve da otalja, onda bolje da se i ne hvata posla, jer prva Zvezdina zvezda nije zaslužila ovu sramotu!

Anketa

 

Zvezda je dobila sve potrebne dozvole da ispred stadiona koji ime "Rajko Mitić" postavi i spomenik prvoj Zvezdinoj zvezdi, po ugledu na brojne velike klubove uglavnom sa Ostrva.

ZVEZDA PODIŽE SPOMENIK RAJKU MITIĆU! Otkrivanje 4. marta, na klupski rođendan


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JV

pre 8 godina

OVO JE SMESNO,RASIRILI MU RUKE KAO DA SKACE U BAZEN...

srbin

pre 8 godina

Ko god da je pravio spomenik taj pojma nema sa životom i realnošću. Rajko Mitić je bio F.U.D.B.A.L.E.R!!!  A ne balerina g.umetniče! n

brajko

pre 8 godina

ovako je igledao 1943 kada je presao iz cetnike u partizane

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija