• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2016

17:55

(VIDEO) VIJEIRA SPASAO CRVENO-BELE! Zvezda u 90. izbegla poraz protiv Borca - 1:1

Crvena zvezda

(VIDEO) VIJEIRA SPASAO CRVENO-BELE! Zvezda u 90. izbegla poraz protiv Borca - 1:1

Podeli vest

Bila je Crvena zvezda nadomak poraza u Čačku protiv Borca, ali je Vijeira pogotkom u 90. minutu spasao crveno-bele - 1:1

Vojvodina je prekinula seriju Crvene Zvezde od 24 vezane pobede, a Borcu malo nedostajalo na nanese prvi poraz lideru Superlige u sezoni. Čačane je obradovao Lazar Obradović pogotkom u 35. minutu, domaćini su samo čekali poslednji sudijski zvižduk, pa da krenu sa slavljem, koje je ipak u 90. minutu pokvario Ugo Vijeira.

Remi stečen teškom mukom sigurno nije lepa uvertira pred drugi deo šampionata i duel sa Partizanom u plej-ofu. U duelu protiv Rada u minulom kolu Superlige videlo se da crveno-beli trenutno nisu u sjajnoj formi, dok je Miodrag Božović na megdan Čačanima poslao nekoliko rezervista, pa je bilo jasno da će posao lideru Superlige biti znatno teži.

Dominirali su crveno-beli tokom prvih 45 minuta, ali im dominacija ništa nije donela, jer su od 35. gubili pogotkom Obradovića. Spetljali su se crveno-beli u petercu, Vujaklija je pored "kiše" nogu gostiju poslao loptu do samog Obradovića, a ovaj savladao Kahrimana za 1:0.

Tokom drugih 45 minuta crveno-beli su bili znatno opasniji iz prekida, ali je i golman Borca Bajić briljirao, sve do 90. minuta. Vijeira je 20. pogotkom u sezoni doneo remi lideru šampionata i spasio crveno-bele prvog poraza u šampionatu. 

 

BORAC - CRVENA ZVEZDA 1:1 (1:0)

Stadion: "kraj Morave". Strelci: Obradović u 35. za Borac, Vijeira u 90. za Zvezdu. Sudija: Novak Simović.

BORAC: Bajić, Tanasin, Maslać, Krstić, Obradović, Balabanović, Kostić, Zorić, Jovanović (od 79. Zec), Petraci, Vujaklija.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Luković, Anđelković, Le Talek, Srnić, Katai, Plavšić, Ristić, Sikimić (od 66. Vijeira).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

- 90'. GOOOL! Vijeira pogađa za 1:1. Le Talek je video samog Vijeiru u kaznenom prostoru, dodao mu loptu, a Portugalac zatresao mrežu nemoćnog Bajića

- 76'. Faul Krstića nad Vijeirom i slobodnjak za Zvezdu. Šutirao je Ristić sa oko 16-17 metara,  ali je Vijeira podmetnuo nogu i na dva metra ispred gola Borca loptu poslao visoko iznad gola

- 70'. Zorić je šutirao, Kahriman mu lako odbranio, a Vujaklija se malo ljutio na saigrača jer je bio u poljoj poziciji za šut. 

- 66'. Sikimić je izašao iz igre, umesto njega je Vijeira. 

- 63'. Odličnu šansu imala je Zvezda preko Ristića,koji je izveo slobodan udarac,  ali je golman Borca sjajno reagovao i spasio svoj gol. 

- 52'. Sikimić je bio u naletu, ali  Maslać ne vreme interveniše ispred igrača crveno-belih.

- 50'. Prvi šut Zvezde u drugom poluvremenu. Anđelković je pokušao da uhvati nespremnog golmana Bajića, ali je prejako šutirao i lopta završava preko gola.

 

Starsportphoto

- 45'. Igraće se još dva minuta.

- 42'. Katai je ubacio loptu u kazneni prostor posle slobodnog udarca, ali niko od igrača Zvezde nije stigao to te lopte.

- 35'. GOOOL! Borac vodi 1:0! Lazar Obradović trese je mrežu rivala. Najbolje se snašao nakon gužve u petercu Zvezde, defanzivci crveno-belih su zaboravili na Obradovića koji je posle asistencije Vujaklije matirao Kahrimana.  

- 29'. Još jedan pokušaj Kataija, ali Maslać interveniše na vreme.

- 23'. Tanasin je ostao da leži na travi nakon duela sa protivnikom, interveniše lekarska ekipa.

- 18'. Krenuo je Vujaklija ka golu Kahrimana, ali nije daleko odmakao, pošto se našao u ofsajd poziciji.

- 14'. ŠANSA ZA ZVEZDU! Cvetković je uputio centaršut sa desne strane, Katai je sa desetak metera glavom udario loptu, ali su se Čačani odbranili. Bila je ovo najbolja prilika crveno-belih. 

- 13'. Balabanović je dobio žuti karton zbog starta sa leđa na Srniću.  Ali, vredelo je, spečio je opasan napad Zvezde. 

- 12'. Obradović je pokušao da pobegne odbrani Zvezde, ali je Srnić uspeo da reaguje ispred njega i pošalje loptu do Kahrimana. 

- 10'. Cvetković je uputio lep centaršut za Kataija, ali samo korner za crveno-bele. Potom još jedan posle ubacivanja Anđelkovića.  

- 8'. Luković je nepropisno zaustavio Zorića, slobodan udarac za Borac. Petraci je ubacio loptu, ali ništa od ove prilike za domaćine. 

- 6'. Prvi korner za Zvezdu. Katai je ubacio loptu, ali niko nije uspeo da odreaguje u petercu Borca. 

- 1'. Odmah su Čačani pripretili gostima, ali je to bio lagan posao za golmana Damira Kahrimana. 

Miodraga Božovića, nekada trenear Borca, navijači su aplauzima dočekali na stadinu "kraj Morave" u Čačku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija