• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

20.04.2016

11:08

HRVATI GURAJU IBANJEZA U REPREZENTACIJU! Džaja nema ništa protiv, Ćiro glasa "za"!

Crvena zvezda

HRVATI GURAJU IBANJEZA U REPREZENTACIJU! Džaja nema ništa protiv, Ćiro glasa "za"!

Podeli vest

Zamenik kapitena Crvene zvezde igraće za reprezentaciju Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj! Hrvatski mediji krenuli su sa kampanjom da Luis Ibanjez dobije poziv selektora Anta Čačića da postane deo "vatrenih"

 

"Jutarnji list" je pokrenu akciju, jer smatra da Hrvatska posle povrede Josipa Pivarića nema bolje rešenje na levom beku od Luisa Ibanjeza, koji u dresu Crvene zvezde igra sezonu karijere.

- Zamenik kapitena Crvene zvezde ima sjajnu statistiku. Postigao je devet golova i 12 puta asistirao saigračima za gol. Zahvaljujući baš njemu, Zvezda će biti srpski prvak - piše hrvatski list.

Tražeći podršku u ideji, kao sagovornik pojavio se i legendarni Dragan Džajić, koji je istakao da Zvezda ne bi imala ništa protiv da Ibanjez obuče dres sa kockicama. 

printscreen

- Što se mene, a i Zvezde tiče, da li će Ibanjez igrati za reprezentaciju Hrvatske, to je samo njegova odluka. Zvezda neće uticati na to. Ako želi na Evropsko prvenstvo, mi mu nećemo biti prepreka, nego preporuka - naglasio je Dragan Džajić.

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević takođe smatra da bi Argentinac trebalo da postane hrvatski reprezentativac.

- Mislim da je to već fudbalska diplomatija! Možda bi nastup kapitena Zvezde za Hrvatsku mogao da bude prvi čin pomirenja dveju država sa napetim odnosima. Zamislite, Argentinac miri Hrvate i Srbe! Ne, ne želim to da sugerišem Čačiću, ne želim da to ispadne neko političko petljanje, ali Čačić je fudbalski slepac, on to ne gleda tako - rekao je, u svom stilu, Ćiro Blažević.

Sam Luis Ibanjez nikada nije krio da bi voleo da zaigra za Hrvatsku.

Ako poziv dođe, spreman sam za reprezentaciju, jer mi je okruženje poznato. Igrao sam s većinom igrača u Dinamu. Vrsaljko, Badelj, Mandžukić, Brozović, Pjaca, Kovačić, sve su to moji bivši saigrači i prijatelji, znamo se u dušu - kazao je Ibanez "Jutarnem listu".

SEZONA IZ SNOVA ZVEZDINOG ARGENTINCA: Ibanjez najefikasniji defanzivac u Evropi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
razlučimo zasluge

pre 8 godina

Kad čujem da je nešto rekao Dragan Džajić, odmah se setim nepotrebnog filma o hapšenju. Da smo država toga ne bi bilo, ali bi bilo tamničenja za lopove, preprodavače fudbalskog roblja, ma kako baratao svojevremeno s loptom.

goran Holland

pre 8 godina

Kao neko ko je uz zvezdu 40 godina spolutno podrzavam Lucha da zaigra za Hrvate.Steta je sto ovaj momak nema mogucnost da zaigra za SRbiju.On je svojim igrama,ponasanjem kod nas Zvezdasa zaslzuio postovanje ma kakv njegova odluka bila.Posle Lukovica Lucha za kapitena!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17