• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.04.2016

13:42

GROF ZAPALIO VATRU: Andrija Živković bi bio pravo pojačanje za Crvenu zvezdu!

Crvena zvezda

GROF ZAPALIO VATRU: Andrija Živković bi bio pravo pojačanje za Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da bi fudbaler Partizana Andrija Živković bio pojačanje za njegov klub

 

- Andrija je jedan od najboljih i najtalentovanijih u ligi. Pravi razliku, to je pokazao u Ligi Evrope. Sigurno mislim da bi bio pojačanje - rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Živković je suspendovan u Partizanu, sa kojim mu na leto ističe ugovor i najverovatnije će napustiti crno-bele.

Kada je reč o letnjem prelaznom roku, trener Zvezde je kazao da su ekipi potrebna po dva igrača na svakoj poziciji kako bi mogla nešto da uradi u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

- Uvek može da se desi da pogrešite, a mi smo do sada pogodili 80-90 odsto pojačanja. Voleo bih da dodje pet igrača, nadam se da će doći. Bez obzira na sve, moramo da imamo oštru konkurenciju ako mislimo da napravimo nešto u tim kvalifikacijama - kazao je on.

Anketa

Prema njegovim rečima, najbolje je angažovati igrače čije kvalitete poznaje, ali da sve zavisi od novca "koga trenutno nema".

Božović je dodao da "ima dobrih igrača" u srpskom prvenstvu koje će Zvezda pokušati da dovede.

U medijima se pominjalo i da je Božović jedan od kandidata za selektora reprezentacije Srbije, a on je rekao da mu se to ne dopada.

- Priznanje za svakog trenera je kada se pominje da bude selektor jedne zemlje, ali moram da kažem da mi je neprijatno zbog toga što u Savezu već ima živ selektor i što se takve vesti pišu i što on to sluša, pogotovo što lično poznajem selektora - rekao je Božović.

BOŽOVIĆ VS. TOMIĆ! Ko se "leči" lozom, a ko ne može bez kafe

PARTIZAN STAVIO TAČKU NA "SLUČAJ ANDRIJA" Ćurković: Živkovići, sve najbolje u nekoj drugoj zemlji!

DIREKTOR CRVENE ZVEZDE UČINIO USLUGU ZETU DAMJANCU: Terza vratio Živkovića u reprezentaciju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 7 godina

Ах,пусте жеље самозваног грофа и његових саветника ха,ха,ха Чуди ме да не покушају и са довођењем Роналда ...

gago m

pre 7 godina

Ха,ха,ха ... дабогда ти овако плакао цео живот ха,ха,ха Прво,имате тешко оствариве снове који се руководе иДЕјОМ - како напакостити Партизану а друго,не прочитате цео текст (одлика "малих" људи"!) јер је ваш самозвани гроф изјавио ДА БИ ВОЛЕО ТАКВОГ ИГРАЧА У ТИМУ а ни помена о преговорима да Жиле обуће "вољени" црвено-бели дрес!Само сањајте (можете и Роналда и Месија!),није забрањено ха,ха,ха

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija