• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2016

20:01

(VIDEO) ČUKA ODLOŽILA ZVEZDINO SLAVLJE! "Brđani" sprečili crveno-bele da obezbede titulu - 2:1

Crvena zvezda

(VIDEO) ČUKA ODLOŽILA ZVEZDINO SLAVLJE! "Brđani" sprečili crveno-bele da obezbede titulu - 2:1

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Crvenu zvezdu u 3. kolu plej-ofa Superlige sa 2:1 i tako sprečili ekipu iz Ljutice Bogdana da četiri kola pre kraja obezbedi 27. šampionsku titulu

Spremali su se za veliko slavlje na "Marakani", ali su planove crveno-belima pokvarili "brđani". Čukarički se na najbolji mogući način osvetio Zvezdi za poraz od 7:2 u prethodnom duelu ovih ekipa, a heroj tima sa Banovog brda je dvostruki strelac Andrija Pavlović.

Napadač "brđana" je prvi gol postigao u 31. minutu uz malo sreće, pošto je posle njegovog udarca lopta zakačila Le Taleka i završila iza leđa golmana Kahrimana. 

Pavlović je prednost svog tima udvostručio u 55. minutu sa bele tačke da bi prednost gostiju smanjio Katai. Imali su crveno-beli još nekoliko prilika da uzbegnu prvi poraz u sezoni, ali je golman gostiju Stevanović svaki put izlazio kao pobednik.

Četiri kola pre kraja Zvezda ima šest bodova više od Čukaričkog, mada crveno-beli imaju i meč manje jer je utakmca protiv Borca odložena zbog ubistva navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 1:2 (0:1)

Strelci: Pavlović u 31. i 55. minutu za Čukarički, Katai u 71. za Zvezdu

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Milan Ilić.

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Luković, Stojanović, Ibanjez, Donald, Le Talek, Katai, Grujić, Ristić, Orlandić.

Čukarički: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Ostojić, Jovanović, Regan (od 46. Matić), Janković, Mašović, Knežević, Pavlović.

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 88'. Dobra akcija crveno-belih u kojoj su učestvovali Donald i Grujić, a Katai je šutirao ali je pogodio prečku.

- 86'. Poništen gol Andrije Pavlovića.

- 79'. Napadaju domaći svim silama, ali nikako da ponovo pronađu put do mreže protivničkog gola. Katai je najagilniji kod crveno-belih.

- 71'. GOL! 1:2. Katai je smanjio prednost gostiju. Zategao je Le Talek iz daljine, lopta je pogodila prečku, a naleteo je Katai i glavom pogodio nebranjenu mrežu.

Starsportphoto©

- 67'. Kahriman u stilu Manuela Nojera izleteo na 35 metara od gola i otklonio opasnost.

- 63'. Mnogo bolja igra gostiju u drugom poluvremena. Filip Stojković je odlično prošao i centrirao, ali je odbrana gostiju uspela da otkloni opasnost.

- 60'. Mogao je Pavlović do het-trika, ali se ovoga puta obrukao pošto je promašio zicer.

- 55'. GOL! 2:0. Pavlović je bio siguran sa "kreča". Šutirao je pos sredini gola i doneo svom timu dva gola prednosti.

- 54'. Knežević je izbacio Lukovića iz igre proturivši mu loptu kroz noge, a onda je uputio loptu ka Jankoviću koji je pao posle duela sa Donaldom, a sudija je pokazao na belu tačku.

- 53'. Odličan pokušaj Pavlovića, ali je sada Kahriman bio na visini zadatka.

- 51'. Opet je Katai zapretio, ali i ovoga puta je Stevanović bio na mestu i izbacio loptu u korner.

- 47'. Pokušao je Katai, ali je njegov udarac odbranio Stevanović.

Prvo poluvreme:

- 40'. Odlična akcija crveno-belih. Dubinska lopta Donalda za Kataija koji je izbegao ofsajd, lobovao Stevanovića ali lopta nije završila u golu.

- 39'. Pokušao je Donald iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla preko gola.

- 34'. Ibanjez je pokušao da iscenira jedanaesterac, ali sve što je dobio je žuti karton zbog simuliranja.

- 31'. GOL! 0:1. Strelac za Čukarički je Andrija Pavlović. Napadač gostiju je bio najbolji u skoku, lopta posle njegovog uradca glavom zakačila Le Taleka, malo promenila pravac i prevarila Kahrimana.

- 25'. Fudbaleri Zvezde su tražili penal posle prodora Ristića, ali je sudija pokazao da se igra nastavić. Fudbaler Zvezde je prošao između dvojice gostujućihigrača i pao u kaznenom prostoru, ali faula nije bilo.

- 15'. Pokušao je Ibanjez iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov udarac "ukrotio" golman Čuke Stevanović.

- 13'. STATIVA! Sjajn potez Kataija, ali je lopta posle minijature Zvezdinog ofanzivca pogodila stativu.

- 11'. Prošao je Ristić po levoj strani, ušao u kazneni prostor gostiju, ali nije najbolje centrirao pa su "brđani" intervenisali.

- 5'. Oba tima su prilično usporeno počela utakmicu. Uvodni minuti protiču i borbi na sredini terena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvezdas

pre 7 godina

tako je...neka se yu-tim bori za trece mesto....

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija