• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2016

17:51

(VIDEO) ZVEZDA OSVOJILA VRAČAR! Crveno-beli golom Sikimića savladali Voždovac - 1:0

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA OSVOJILA VRAČAR! Crveno-beli golom Sikimića savladali Voždovac - 1:0

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde došli su nadomak šampionske titule, pošto su danas na Vračaru savladali Voždovac sa 1:0 golom Predraga Sikimića

 

Voždovac i Zvezda su odigrali jako loš, nezanimljiv meč, po veoma lošem terenu. Tome je dodatno kumovao sudija Santrač, koji je nepodnošljivo seckao igru, svaki kontakt je "video" kao prekršaj.

U utakmici sa vrlo malo pravih šansi za gol odluka je pala u 57. minutu, kada je Sikimića lopta praktično pogodila u nogu posle centaršuta iz slobodnog udarca i ušla u mrežu "zmajeva".

Zvezda je igrala oslabljena, bez Kataija i Vijere, ali je posle dva meča bez pobede uspela da nađe put do trijumfa.


VOŽDOVAC - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Strelac: Sikimić u 57. minutu. Stadion: FK Obilić, Sudija: Dejan Santrač.

VOŽDOVAC: Milošević, Ćirković, Puzigaća, Mihajlov, Ivković, Asani (od 65. Odita), Stojanović (od 77. Mašović), Srećković, Pavlović, Radin, Blagojević (od 83. Adamović).  

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Le Talek, Babunski (od 65. Plavšić), Donald, Ristić (od 65. Gavrić), Srnić, Rendulić, Sikimić, Ibanjez. 

TOK MEČA

Kraj susreta.

90'. NIje uspeo Mašović da atraktivno proigra Oditu, Kahriman je odneo loptu.

82'. VELIKA šansa za Zvezdu! Sikimić je šutirao glavom sa peterca, ali je golman Voždovca Milošević sjajno reagovao i iskupio se za nesrećnu reakciju kod gola.

80'. Dobar udarac Le Taleka, ali za malo pored gola.

71'. Velika šansa za Srnića posle centaršuta Gavrića, ali mu je lopta pobegla kada je probao da je smiri grudima.

66'. Posle dosta vremena Gavrić se našao u timu Crvene zvezde.

59'. Duga akcija Voždovca završena udarcem Asanija, ali daleko od gola.

57'. GOL! Sikimić je doveo Zvezdu u vođstvo! Vrlo srećan gol crveno-belih, centrirao je Ibanjez iz slobonog udarca, lopta je preletela sve i pala na nogu Sikimiću i odbila se u mrežu Voždovca!

56'. Najozbiljnija pretnja do sada po gol Voždovca! Ibanjez je tukao iz slobodnog udarca, golman Milošević je odbranio.

53'. Babunski se oprobao sa 16 metara, ali je izblokiran.

49'. Oštar start Pavlovića na sredini terena i dobija žuti karton.

Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

44'. Sudarili su se Srnić i Petković i lopta im je otišla u aut. Slika i prilika prvog poluvremena.

38'. Uporno Zvezda napada po desnoj strani, Srnić se trudi, centrira, ali za sada nijednu opasnu akciju nije uspeo da napravi.

34'. Jedna solidna akcija Voždovca, Ćirković je centrirao, Stojanović je sa peterca pokušao, mada mu je lopta išla iza leđa, Luković ga je izblokirao.

28'. Oprobao se Donald iz slobodnog udarca sa 18 metara, ipak pored stative.

Starsportphoto©

25'. Dobra prilika za Zvezdu, Srnić je probao sa desne strane da zavrne na peterac, ali su domaći uspeli da izbace loptu u aut.

20'. Loš fudbal u prvih 20 minuta. Nepovezana igra, lopta beži po lošem terenu, teško se kontroliše...

14'. Opasan napad Voždovca, Srećković je probio po levoj strani, zavrnuo na peterca, ali su kasnili "zmajevi".

11'. Prvi pokušaj Crvene zvezde, oprobao se Babunski sa ivice šesnaesterca, tukao je ka daljoj stativi i zamalo je promašio.

7'. Petljao je Luković s loptom na ivici svog šesnaesterca i umalo mu je Asani ukrao loptu.

5'. Loš teren na Vračaru, lopta odksače i kod najkraćeg pasa... 

- Navijači Crvene zvezde neće danas navijati, već će time odati počast ubijenom drugu sa tribine Aleksandru Jaćimoviću iz Čačka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija