• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crvenazvezdafk

05.05.2016

08:34

TERZIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Bili smo na ivici bankrota, zato Liga šampiona ne deluje realno!

Crvena zvezda

TERZIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Bili smo na ivici bankrota, zato Liga šampiona ne deluje realno!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je navijačima posle osvojene 27. titule prvaka države da će klub učiniti sve da se plasira u grupnu fazu nekog od evropskih kupova, ali da prolaz u Ligu šampiona nije realan

 

Terzić je istakao da se čelnici kluba i dalje prevashodno bore za opstanak Crvene zvezde i da bi navijači trebalo da prvo to imaju na umu.

Navijači Crvene zvezde brzo zaboravljaju. Naš klub je pre samo dve godine bio na korak od bankrota. Ovo što smo mi uradili u poslednjih godinu dana, rešava se za četiri ili pet godina. Već se priča o Ligi šampiona, ali pitanje je koliko je to realno. Razumem veliku ljubav prema Zvezdi, visoke ambicije, ali mi se još borimo za opstanak kluba. Da nemamo ogromne dugove, mogli bismo na ozbiljan način da se pripremamo za kvalifikacije - istakao je Terzić u intervjuu za klupski sajt.

On je naglasio da evropske ambicije Zvezde zavise pre svega od novca koji će klub imati na raspolaganju za prelazni rok.

- Naravno da ćemo učiniti sve da probamo da uđemo u neko od evropskih takmičenja. Svesni smo kadrovskih problema i pozicija na kojima moramo da se pojačamo. Mnogo toga smo uradili prethodnih meseci vezano za skautiranje, samo je pitanje da li ćemo imati finansijskih sredstava za ozbiljna pojačanja koja bi nam koliko-toliko garantovala sigurniji ulazak u neko evropsko takmičenje - rekao je Terzić.

Direktor crveno-belih je prezadovoljan sezonom koja je na izmaku, kako na rezultatskom, tako i na ekonomskom planu.

Javnost je počela da veruje da ovaj tim ima šampionsku moć nakon derbija u septembru protiv Partizana. Od tada pa do danas povećavali smo bodovnu razliku i mislim da Zvezda nikada u istoriji nije na ovako dominantan način osvojila titulu... Prvi put u poslednjih 10 godina koliko se sprovodi sistem licenciranja, Zvezda je u prvom krugu dobila licencu. Bitnije od samog smanjenja duga sa 52 na 38 miliona je što je promenjena struktura duga - naglasio je Zvezdan Terzić.

ZVEZDA NOSILAC SAMO U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA! Već u 3. kolu čekaju je Olimpijakos, Plzenj, Dinamo...

STIŽU PARE OD RUSA! Zvezda od Gasproma dobija premiju za titulu

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realni

pre 7 godina

Potpuno se slažem sa Terziću.Pošteno sa Cvetković em Anđelkovićem Lunetom Savom i Rendulićem i onim strancem pozadi nema šanse.Sredina Ristić možda jednog dana?Sikimić teško i u našoj ligi.MNOGO pojačanja nam treba za EVROPU.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17