• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

08.05.2016

21:58

KATAI PREZADOVOLJAN POSLE OLIMPIJAKOSA: Moći ćemo da se nosimo sa evropskim ekipama!

Crvena zvezda

KATAI PREZADOVOLJAN POSLE OLIMPIJAKOSA: Moći ćemo da se nosimo sa evropskim ekipama!

Podeli vest

Crvena zvezda i Olimpijakos su u prijaljskom meču na "Marakani" odigrali bratskih 2:2, a strelac jednog pogotka za šampiona Srbije bio je Aleksandar Katai

Jedan od najboljih igrača Zvezda ove sezone, optimista je nakon ovog meča kada se radi o duelima koji crveno-bele očekuju u Evropi tokom leta. 

Odigrali smo odličnu utakmicu, bila je fantastična atmosfera. Iako smo u poslednje vreme malo popustili u prvenstvu, mogu slobodno da kažem da smo bili egal sa njima, što znači da ćemo moći da se nosimo sa evropskim ekipama. Zadovoljan sam kako je sve izgledalo  - rekao je strelac jednog pogotka za Zvezdu Aleksandar Katai.

Pošto je igrao i u redovima Olimpijakosa, Katai je uporedio dva kluba.

- Iako je Zvezda veliki klub, ne mogu baš se porede. Olimpijakos već godinama standardno igra u Evropi i ovde bi sve bilo bolje kada bismo igrali konstantno u Evropi - objasnio je Katai i dodao da se on možda nije najbolje snašao u klubu iz Atine. 

(VIDEO/FOTO) BRATSKI REMI NA "MARAKANI"! Odlična Zvezda vodila, ali Olimpijakos stizao - 2:2


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija