• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

17.06.2016

14:46

VIJEIRA SE PREDOMISLIO: Zvezdo, dolazim! Idemo zajedno u Ligu šampiona

Crvena zvezda

VIJEIRA SE PREDOMISLIO: Zvezdo, dolazim! Idemo zajedno u Ligu šampiona

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira promenio je mišljenje i večeras će se priključiti saigračima na pripremama za novu sezonu

Vijeira je u četvrtak u izjavi za naš portal rekao da će se vratiti u Zvezdu samo ukoliko klub bude pokazao poštovanje. Posle manje od 24 časa Vijeira se predomislio.

- Dolazim večeras, hoću da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom. Sviđaju mi se klub, trener, igrači, navijači i grad i želim da pomognem ekipi da se plasira u Ligu šampiona - rekao je Vijeira.

On je potom objasnio šta bio kamen spoticanja.

- Ja sam profesionalac, igram za novac. Ali novac nije najvažniji za nas. Želim svoj novac, to je normalno, ali ne želim da me neko laže. Ako danas nemaš novac, onda kaži da nemaš. Nemoj da mi obećavaš i da me lažeš - zaključio je portugalski napadač. 

UGO VIJEIRA ZA INFORMER: Zvezda mora da pokaže da me poštuje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija