• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

21.06.2016

09:35

KANGA STIŽE U BEOGRAD! Gabonac na završnim pregovorima sa Zvezdom

Crvena zvezda

KANGA STIŽE U BEOGRAD! Gabonac na završnim pregovorima sa Zvezdom

Podeli vest

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga trebalo bi danas iz Pariza da doputuje na završne pregovore sa srpskim šampionom

Ofanzivni vezista je, kako piše Sport, postigao dogovor sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem, i da bi već u toku utorka doskorašnji član Rostova trebalo da stigne u Beograd. 

Kanga je odbio da produži ugovor sa Rostovom, ruski mediji su preneli da je dobio primamljivu finansijsku ponudu od Crvene zvezde. Nezvanično, šampion je spreman da reprezentativcu Gabona obezbedi godišnju platu 500.000 dolara.

Dok se čeka finiširanje pregovora sa Kangom crveno-beli će pokušati da u ekspresnom roku popune upražnjeno mesto u odbrani.

Odavno je postignut dogovor sa Milanom Mitrovićem, ali čelnici Mersina ne dozvoljvaju iskusnom defanzivcu da napusti klub bez obeštećenja. Ipak, očekuje se da Mitrović raskine ugovor i konačno stigne u Ljutice Bogdana.

(VIDEO) KANGA SE DOGOVORIO SA ZVEZDOM! Gabonac oblači crveno-beli dres za 500.000 dolara godišnje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija