• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

23.06.2016

15:35

LABORAL MORA DA PONUDI VIŠE! Radonjić odbio prvu ponudu Španaca!

Crvena zvezda

LABORAL MORA DA PONUDI VIŠE! Radonjić odbio prvu ponudu Španaca!

Podeli vest

Dejan Radonjić je i dalje trener Crvene zvezde, pošto je odbio prvu ponudu Laboral Kuće, ali su pregovori sa Špancima i dalje u toku

Kako saznaje Mozzartsport, Radonjić je odbio prvu ponudu Laborala, jer nije zadovoljavala želje šefa struke crveno-belih. Laboral, ipak, nema nameru da tako lako odustane, priprema se za novu rundu pregovora. 

Takođe, ni Zvezda ne sedi skrštenih ruku, nego želi da zadrži trofejnog stručnjaka. Narednih dana Radonjić bi trebalo da obavi razgovore sa čelnicima crveno-belih. Time bi dobio uverenja da će klub nastaviti da prati trend rasta koji je aktuelan poslednjih godina, ali i da mu se omogući dolazak adekvatnih pojačanja kako bi se zacrtani ciljevi ispunili.

Radonjić je posle dva odbranjena trofeja sa Zvezdom praktično postao slobodan u izboru nove sredine, pošto u važećem ugovoru ima izlaznu klauzulu po kojoj sam može da odluči da ode u slučaju značajno bolje ponude.

RADONJIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE?! Laboral Kuća pikirala trenera crveno-belih


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija