• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

26.06.2016

08:23

BOŽOVIĆ PRECRTAO EDSONA! Štoper ne ide na pripreme, otpali i Matos i Avramovski

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ PRECRTAO EDSONA! Štoper ne ide na pripreme, otpali i Matos i Avramovski

Podeli vest

Fudbaleri Crvene u ponedeljak počinju završni deo priprema pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona, a pred odlazak u Terme Čatež trener Miodrag Božović precrtao je neke igrače na koje neće računati, a među njima svakako "odzvanja" ime Edsona

Brazilac je zimus došao kao veliko pojačanje, i trebalo je da bude stub odbrane u prolećnom delu sezone, ali... Nije bilo onako kako su planirali na "Marakani", a štoper je kiksirao iz meča u meč, i ubrzo su u Ljutice Bogdana shvatili da su napravili veliku grešku.

Ogroman problem za crveno-bele je Edsonova plata, koja iznosi 240.000 evra po sezoni. Zbog toga će teško naći novi klub koji će mu ponuduti iste uslove, i dok ga Zvezda ne "uvalja" nekome, ostaće u redovima srpskog šampiona.

Bruno Matos i Daniel Avramovski nisu uspeli da se nametnu treneru Božoviću tokom priprema u Beogradu, a u Sloveniju neće ići ni Nenad Gavrić jer je konkurencija na njegovoj poziciji velika, i crveno-beli će pokušati da mu pronađu novi klub, piše Sportski žurnal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija