• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.07.2016

16:42

NIJE KANGA NEGO KONGA: U Zvezdu sam došao po trofeje i Ligu šampiona!

Crvena zvezda

NIJE KANGA NEGO KONGA: U Zvezdu sam došao po trofeje i Ligu šampiona!

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Gelor Konga rekao je da zna u kakav klub je došao, kao i da je željan trofeja i titula

- Ovo je važan trenutak za mene, jer je Zvezda veliki klub. Posebno mi je drago što ću ponovo raditi sa trenerom Božovićem, sa kojim sam sarađivao u Rostovu i osvojio kup. Poznajem i nekoliko igrača i verujem da će mi oni pomoći da se lakše uklopim - rekao je Gabonac, koji je naglasio da se ne preziva Kanga nego Konga. Zanimljivo je da mu na dresu piše Kanga.

On je potpisao ugovor na dve godine i nosiće dres sa brojem osam.

- Znam da je Zvezda prošle godine osvojila titulu sa rekordnom razlikom, ali sada želim da odemo korak dalje, a tu mislim na kvalifikacije za evropske kupove. Navijači mogu da budu sigurni da sam spreman da uradim sve što mogu za klub - istakao je Konga, i dodao da je spreman da igra šta god trener od njega bude tražio.

Starsportphoto©

Najbolje igram na sredini terena, na pozicijama "osam" ili "deset", ofanzivni vezni. Ali, takođe, najbolje igram tamo gde me trener stavi - objasnio je novi fudbaler crveno-belih.

Reprezentativac Gabona je na kraju zaključio da je gladan trofeja.

- Znam istoriju Zvezde, znam da je bila prvak Evrope i da hoće da igra Ligu šampiona. U Rusiji sam bio na drugom mestu, a sada želim da igram za prvo. To mi treba - završio je Konga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija