• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2016

15:20

KOMBINACIJA KOJA SE NE MENJA: Zvezda iz Termi Čatež ide ka Ligi šampiona!

Crvena zvezda

KOMBINACIJA KOJA SE NE MENJA: Zvezda iz Termi Čatež ide ka Ligi šampiona!

Podeli vest

Nakon što su prošlu sezonu okončali titulom prvaka Srbije, u Crvenoj zvezdi su odlučili da se drže dobitničke kombinacije

 

Naime, baš su “crveno-beli” na prošlogodišnjim pripremama u Termama Čatež premijerno otvorili fudbalski teren nadomak hotela, na kojem i sada svakodnevno treniraju.

Kako bi se zahvalili prvaku Srbije na ukazanom poverenju, Terme Čatež su fudbalerima Crvene zvezde ove godine pripremile ekskluzivnu mogućnost koriščenja i dodatnog, novog terena za "suve" treninge.

Tretmanom koji im je pružen u ovim renomiranim termama u klubu su više nego zadovoljni.

- Samo mogu da zahvalim vlasnicima Termi Čatež koji su nam obezbedili izvanredne uslove. Ovde imamo odličan spa centar, a teren nam je nadomak hotela. Nadam se da ćemo iskoristiti moć tih termalnih izvora, napraviti iznenađenje i plasirati se u Ligu šampiona - rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

U Termama Čatež su ponosni na činjenicu da je najtrofejniji regionalni klub i bivši prvak Evrope prepoznao upravo njih kao recept za uspeh.

- Svakako ćemo se potruditi i dati ekipi svu potrebnu energiju, preneti moć zdravih termalnih voda, da i ovaj put posle odlaska iz Terma Čatež odigraju briljantne utakmice i povedu klub u Evropu, gde i zaslužuju da budu - izjavila je Alenka Mokrovič Pogačar, savetnica uprave Termi Čatež za marketing.

Na konferenciji za štampu održanoj u februaru, iz Termi Čatež su najavili dodatno obogaćivanje ovogodišnjih priprema organizacijom premijernog Juniorskog kampa Crvene zvezde. Naime, u periodu od 16. do 23. jula će prvi put na ovim prostorima mladi juniori pod patronatom šampiona Srbije imati priliku učestvovanja u “crveno-belom” juniorskom kampu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija