• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

08.07.2016

08:56

ĐENKA SE VRAĆA U ZVEZDU! Direktor zvao Dženkinsa preko Tvitera!

Crvena zvezda

ĐENKA SE VRAĆA U ZVEZDU! Direktor zvao Dženkinsa preko Tvitera!

Podeli vest

Američki bek Čarls Dženkins mogao bi lako da se vrati na Mali Kalemegdan i ponovo zaigra za Crvenu zvezdu.

U četvrtak uveče tu informaciju je potvrdio i direktor srpskog i regionalnog šampiona Davor Ristović koji je Dženkinsa pozvao i putem ’tvitera’.

Čarls Dženkins proveo je u Zvezdi dve sezone i postao je miljenik navijača pre nego što je otišao u Armani. Prošle sezone kod Jasmina Repeše nije dobio ulogu koja se očekivala, pa je raskinuo saradnju sa italijanskim timom.

Ukoliko dođe do saradnje, Dženkins će postati prvo pojačanje Crvene zvezde pred narednu sezonu, a odlična stvar po crveno-bele je što Amerikanac neće biti stranac jer ima srpski pasoš. 


ČOVIĆ OSTAJE NA ČELU ZVEZDE: Dovešćemo trojicu igrača! U igri su Milutinov i Dženkins

Dženkins ima 27 godina i igra na pozicijama jedan i dva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija