• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2016

15:28

BUGARSKI MEDIJI PRIZNAJU: Ludogorec nema magiju Zvezde, MARAKANA JE PARALELNI UNIVERZUM!

Crvena zvezda

BUGARSKI MEDIJI PRIZNAJU: Ludogorec nema magiju Zvezde, MARAKANA JE PARALELNI UNIVERZUM!

Podeli vest

Bugarski mediji nisu više toliko uvereni u prolaz Ludogoreca u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto strahuju da će stadion "Rajko Mitić" biti žestok adut Crvene zvezde.

 

Posle remija u Razgradu sa 2:2, gde je Zvezda zahvaljujući "delijama" bila praktično na domaćem terenu, pomalo su sumnjičavi novinari koji prate igre šampiona Bugarske.


BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE! Trener Ludogoreca pronašao krivce za lošu igru u Razgradu!

 

Tanjug

"Osamsto je kilometara između Ragrada i Beograda. Velika je i razlika između plata i klase igrača Ludogoreca i Crvene zvezde. "Orlovi" su ispred 27-strukog šampiona Srbije. Drastično su povećali finansijske mogućnosti, imaju bolje igrače, organizaciju... Jednu stvar Zvezda prevazilazi, privlači milione ljudi, klub je koji ima mesto u večnosti. To je nešto što Ludogorec ne može kupiti, izgraditi ili stvoriti. To je magija i harizma Zvezde kao kluba. Šta god da se uradi u Razgradu, nikad neće biti bar malo te magije, koju imaju crveno-beli. Ta zarazna iskra koja gori u fanovima, tera ih da luduju na tribinama i prate klub svuda, prevazilazi granice zdravog razuma. Strast, emocija i neopisiva ljubav. To je Zvezda", navodi se u kolumnističkom tekstu na "Temasport", uz nastavak koji govori o revanšu (utorak, 20.30).

ludogorets.com


VIJEIRA: Meč života protiv Ludogoreca! RUIZ: Inteligentno protiv Bugara

"Na Bernabeu se osećate kao na ekskurziji, u Beogradu je drugačije, huk sa tribina može da uzdrma i najveće evropske gigante. Reči igrača, trenera i uprave posle remija u Razgradu su previše optimistične, ne pravi se procena grešaka u prvom meču. 'Borićemo se i pobedićemo u Beogradu', zvuči lepo, ali kada uđu u tunel, kretaće se u paralelnom univerzumu gde sport i tehničke sposobnosti ne moraju biti od ključnog značaja. Ipak, u takvim situacijama se rađaju veliki igrači. Veliku grešku u Razgradu napravio je trener Georgi Dermendžijev, bilo je jasno da će Miodrag Božović zgusnuti vezni red kako bi izbacio Marselinja iz igre i razbio koncept Ludogoreca. Da, lopta je bila kod 'zelenih', ali je nedostajala dubina, nedostajalo je iznenađenje. Božović ga je potpuno nadigrao na šahovskoj tabli, pa se postavlja pitanje da li je ulazak sa Dermendžijevim u Ligu šampiona 2014. bio srećni slučaj ili njegova zasluga", navodi se u tekstu, uz podsećanje da je Dermendžijev u Beogradu ispustio 2:0 protiv Partizana.


RUŽICA ZNA: Katai će odvesti Zvezdu do pobede protiv Bugara!


Na kraju je bilo 2:2, a Bugari su strepeli dugo sa igračem više. Tada su crno-beli posle golova Marselinja (19. i 21. minutu) izjednačili preko Škuletića (30. i 35. minut), a Partizanov nalet upropastio je Branislav Trajković crvenim kartonom pred kraj poluvremena. Ludogorec je tada u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona prošao zahvaljujući golovima u gostima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
xxx

pre 7 godina

Nesto nisam video taj univerzum zadnji 15 godina, mora da su postali crna rupa.

cc

pre 7 godina

alo indijanac pa ne pise se istorija samo zadnjih 15 godina,postoji malo duze tako da.....vazno da smo JSD postavili gde mu je mesto kako u fudbalu tako i u kosarci tako da ces crnu rupu gledati mozda i duze od 15 god

u magnovenju

pre 7 godina

Na njihovu srecu, nema je ni Crvena Zvezda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija