• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2016

21:48

(FOTO) "DELIJE", NAJEŽIĆETE SE! Pogledajte kako izgleda renovirani tunel na "Marakani"!

Crvena zvezda

(FOTO) "DELIJE", NAJEŽIĆETE SE! Pogledajte kako izgleda renovirani tunel na "Marakani"!

Podeli vest

Crveno-beli su morali da ispune zahteve UEFA i srede tunel kroz koji fudbaleri prolaze da bi izašli na teren. Na "Marakani" su to i uradili, i pogledajte kako sada izgleda ovaj tunel

Tunel je bio jedna od stvari koju su u Zvezdi morali da reše po hitnom postupku, što su i uradili. Fudbaleri Zvezde i Ludogoreca će u utorak uveče proći kroz "našminkan" tunel, koji sada izgleda mnogo lepše, a i mnogi navijači Zvezde će se sigurno naježiti kada vide šta je naslikano na zidovima.

Grafite je zamenio mural na kojem se nalaze fudbaleri iz slavne generacije koja je 1991. godine u Bariju osvojila Kup šampiona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
raso

pre 7 godina

zato jos nema povecanja plata dok se rupa farba a u sredu ce biti dzabe ste krecili

ZELJKO

pre 7 godina

DECO EVO VAM DVESTA KINTI DA TRCITE PO GRADU I VICETE"PARTIZAN DAO GOL"-iz penala

mile

pre 7 godina

Zasto ce se najeziti? Oni su ga verovatno i onako lepo oslikali.\n

SIMA KOSMOS

pre 7 godina

Bratkovci nema čega da se naježe i čega da se plaše. Plašite mečku s rešeto. Srbija kao geografski pojam kao što je Zanzibar ima čega da se plači i stidi pred tekovinama civilizacije, a to j e šta se krije u temeljima ovog svetskog čuda neviđenog, u temeljim astubova srBstva.Šta je vojvoda penezić ostavio u amanet nerođenoj deci. STVARNO DA SE NAJEŽIŠ.

Dragana

pre 7 godina

Napred Zvezda leee.....napred Zvezda leeee..napred Zvezda le...☺

Danijela

pre 7 godina

E sad kad su videli da nije tesko uzeti kofu farbe i okreciti tunel koji je zaudarao na mokracu i podsecao na ratiste, mogli bi sve to isto da urade I u drugim prostorijama u kojima deca treniraju druge sportove, jer nije fudbal jedini sport na svetu koji se igra na Marakani. Voda i krec danas kostaju najmanje u odnosu na ugovore koji se potpisuju sa fudbalerima. Predlazem novinarima da zavire u druge prostorije koje deca koriste pa da mozda sledeci put vidimo da su i oni renovirani ili bar pristojno cisti. Zao mi je ljudi koji rade na odrzavanju, nisu oni krivi, trude se najvise sto mogu, ali nece oni da kupe farbu, sapun, prasak, kofe i krpe, mozda i koju gumenu rukavicu. To treba da urade oni koji najvise koristi imaju od tog kluba, voze skupe automobile i letuju sa stilom, dok im Marakana truli pred ocima u smecu koje se ako nista drugo moze pocistiti. Za to nam bar nije potrebna neka velika suma novca, samo dobra volja i trud koji ce se videti istog trenutka, sigurna sam u to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija