• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.08.2016

08:04

GROF, POŠTENO: Žao mi je što smo ljudima dali lažnu nadu, ali ovo nije Zvezda iz 1991!

Crvena zvezda

GROF, POŠTENO: Žao mi je što smo ljudima dali lažnu nadu, ali ovo nije Zvezda iz 1991!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da ne zamera fudbalerima na eliminaciji od Ludogoreca i da mu je žao što je navijačima "data lažna nada" da klub može da se plasira u Ligu šampiona

- Borili smo se, igračima nemam šta da zamerim. Hvala i njima i navijačima na ponašanju i podršci. Jednostavno, danas nismo mogli više. Šta je, tu je. Ono što se desilo, za tim ne treba žaliti. Treba ići dalje i spremati se za sledeće izazove. Bili smo blizu. Ne ide se u Ligu šampiona kada neko to kaže, već onog momenta kada ste spremni - rekao je Božović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je u utorak uveče eliminisana od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Obe utakmice završene su 2:2, ali je bugarski klub bio bolji u produžecima revanša, u kojima je dao dva gola.


DIREKTOR LUDOGORECA STAVLJA SO NA RANU: Nebo se ipak nije otvorilo!

Crveno-beli će igrati baraž za Ligu Evropa.

- Klub mora da sačuva ekipu koja ima, da radi dodatnu selekciju pa da se polako sprema. Žao mi je što smo ljudima dali lažnu nadu. Ali, teško je skupiti igrače i za mesec dana reći da ćemo ući u Ligu šampiona. Lepo je biti akter ovakve utakmice, nadam se da će biti mudrosti i strpljenja da sačuvamo atmosferu jer se ovde uvek desi neki istorijski poraz i traži se krivac. Moramo da radimo dalje i dopunski selektujemo - kazao je Božović.


KATAI ZNA RAZLOG PORAZA: Da Kanga nije dobio crveni...

On je naveo da je optimista pred baraž za Ligu Evropa, uprkos tome što neće moći da računa na Mičela Donalda, Luisa Ibanjesa i Gelora Kangu u prvoj utakmici.

- Dok ima šanse, čovek mora da bude optimista. Možda će zaigrati neko drugi - istakao je trener crveno-belih.

Božović je dodao da je ekipa "veoma teško prihvatila eliminaciju" i da joj nije svejedno, ali da bez obzira na to mora da se koncentriše na predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Mladosti, kao i narednu u kvalifikacijama za Ligu Evropa.


IBANJEZ ZAVRŠIO SA ZVEZDOM! Argentinac spakovao kofere i kreće u Tursku!

Takođe, kazao je da ni Geloru Kangi, koji je isključen na poluvremenu nije lako, iako nije video da se fudbaler iz Gabona izvinio saigračima u svlačionici.

- Nikome ko ima mozga nije lako - dodao je Božović.


(VIDEO) KANGA ZAVIO ZVEZDU U CRNO! Pogledajte glupost Gabonca zbog koje je dobio crveni karton!

Pre Kange, krajem prvog poluvremena isključen je fudbaler Ludogoreca.

- Zato je fudbal tako interesantan. Radujete se u jednom trenutku što imate igrača više, a u drugom ga više nemate. Ne bih svaljivao krivicu na njega - rekao je trener Zvezde.

Zvezda je u šest utakmica ove sezone primila 11 golova, a Božović je upitan da li to šteti renomeu kluba.

- Ako mislite na klub koji je bio 1991. godine u Bariju, verovatno jeste. To više nije taj klub. Primamo golove i dajemo i bez obzira na sve, nismo izgubili u ove dve utakmice - rekao je Božović.

Po oceni Božovića, duele sa Ludogorecom odlučili su Zvezdina neuigranost i neiskustvo.

- Niko ni od ovih naših igrača nije igrao u ovakvoj atmosferi - naveo je on.

Božović je rekao da Ludogorec zasluženo ide dalje i poželeo je bugarskom klubu da uđe u Ligu šampiona.

- Presudilo je to što su oni mnogo uigraniji od nas. To je ekipa koja dugo igra zajedno, planski vrše selekciju - rekao je Božović.

Žreb za baraž za Ligu Evropa održaće se u petak u Nionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 7 godina

Pa Bozovicu, šta to ti porediš? Ove babe od igrača sa Zvezdom 1991? Ti si onda totalno zalutao!!!!

Lazar Lazarević

pre 7 godina

Srpski fudbal je umro odavno a ne sinoć ... Četvrt veka je u rukama mafijaša koji sada crpe poslednje evriće iz suve drenovine ... Za tih četvrt veka , sa izuzetkom Antićeve ,,žute minute,, jena ogromna nula , nijedan uspeh , ni jedan izbačen natprosečni igrač... Jedna velika NULA . Nisu mi jasni ljudi koji idu na utakmice ... Pa valjda je normalno te bandite bojkotovati a ne tapšati po leđima ...

Mito

pre 7 godina

Tačno je da ovo nije CZ iz 91-ve, ali ni Grof zbog kukavičke igre nije za CZ. Krajnje je vreme da i CZ i Partizan nađu ozbiljne trenere, jer ovi u našoj ligi su od zla oca i gore majke (škola profesora Đorića)

rafa

pre 7 godina

realno i pošteno čak sam se i ja na sekund zaneo da postoji hemija i Zvezda ide dalje ...javite kada budete bili spremni čekamo već dugo n

Srbin

pre 7 godina

Pa, ti si kriv. Ti si im odredio tu kukavicku taktiku!

cane corso

pre 7 godina

Dok je Terzića Čovića Karadzića ... neće se ova zemlja naigrati fudbala u Evropi i svetu !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija