• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportal.bg

03.08.2016

09:25

ŠOU GAZDE LUDOGRECA: "Delije" nas vređale zbog krava, ali očigledno je reč o delikatesu!

Crvena zvezda

ŠOU GAZDE LUDOGRECA: "Delije" nas vređale zbog krava, ali očigledno je reč o delikatesu!

Podeli vest

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domuščev je posle eliminacije Crvene zvezde i prolaska u plej-of za ulazak u Ligu šampiona otvorio dušu i rekao da su njegovi igrači svašta preživeli u Beogradu

- Pre utakmice mnogi su mi se smejali kada sam rekao da ćemo postići više golova nego u prvom susretu sa Zvezdom, a sada se videlo ko je pogrešio - rekao je Domuščev.

On je istakao i da su navijači Zvezde vređali njegove igrače.

- Tokom utakmice navijači Zvezde su nas vređali na račun krava koje su videli u našoj zemlji kada su gostovali. Ipak, očigledno je da se radi o delikatesu - naglasio je prvi čovek Ludogoreca, koji je potom prokomentarisao i topovske udare kojima su "delije" budile igrače tima iz Razgrada tokom noći između ponedeljka i utorka.

- Momci nisu mogli da spavaju, ali su i pored toga pokazali klasu. Neka mi se smeju i opet govore da pričam gluposti, ali mi smo uradili ono što želeli - poručio je Domuščev, a prenosi Sportal.bg.

DIREKTOR LUDOGORECA STAVLJA SO NA RANU: Nebo se ipak nije otvorilo! 

NAVIJAČI ZVEZDE LUDI OD BESA NA KANGU! Kakav idiot, on ne razume šta znači ovaj dres, NEK PAKUJE KOFERE! 

DŽAJIĆ: Ludogorec zasluženo ide dalje, ali ne razumem Kangu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbenda

pre 7 godina

Sve je tačno. Zasluženo pobedili jer su bolji tim. Sve najbolje im želim u sledećoj fazi. A zvezda ima samo ime stadion i lepu opremu i ništa više!!!  Ako grešim kažite.n

delija

pre 7 godina

Lupaš gluposti naravno grobarčiću, ljubomora te izjeda jer ste ispali u prvom kolu, više ti pristaje nadimak franjevac.

delija

pre 7 godina

Ništa nije tačno što si rekao franjevac, izjeda te ljubomora jer smo mnogo bolji od vas, vi ste u prvom kolu još ispali a mi idemo u ligu evrope.

milos

pre 7 godina

Ako, I neka ste ih pobedili. Oni su iz Beogradske lige, nisu za Evropsko takmicenje. Vama, srecno dalje!

Darko

pre 7 godina

Oni imaju na putu a mi na terenu ovo je dno dna naš fudbal sve privatizovati

uzicanin

pre 7 godina

A zamisli da su se igraci Ludogoreca naspavali kako treba...bilo bi 6-2

cane corso

pre 7 godina

Žalosno je više čitati prepucavanje Zvezdaša i Partizanovih navijača dok im uprave pune dzepove i prodaju maglu !!! a godine prolaze a naši klubovi samo tonu i tonu u dubiozu dok naše komšije napreduju i zaradjuju !!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17