• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

05.08.2016

07:00

SLAVOLJUB SRNIĆ IMA ŽELJU PRED ŽREB: Dajte nam BATE!

Crvena zvezda

SLAVOLJUB SRNIĆ IMA ŽELJU PRED ŽREB: Dajte nam BATE!

Podeli vest

Slavoljub Srnić priželjkuje da Zvezda u plej-ofu za grupnu fazu Lige Evrope izvuče Beloruse, koji su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ispali od irskog Dandalka

Dajte nam beloruski BATE, s njima možemo ravnopravno da se nosimo u plej-ofu za Ligu Evrope, poručuje krilni napadač Crvene zvezde Slavoljub Srnić!

Danas (13.30) u Nionu srpski šampion dobiće protivnika u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a među potencijalnim protivnicima nalaze se Fenerbahče, Olimpijakos, Šahtjor, PAOK...

Neće Grke i Turke

Srnić kaže za Informer da bi rival po meri bio beloruski prvak BATE Borisov, koji je doživeo bruku protiv irskog Dandalka u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ekipa našeg Mirka Ivanića je, posle pobede od 1:0 u prvom meču, poražena od Iraca u revanšu sa čak 3:0.

- Iskreno, ko god da dođe biće težak protivnik. Videli ste da je ispao Olimpijakos i da se nalazi na listi naših potencijalnih protivnika. Ima tu dosta neugodnih ekipa i iz Lige Evrope koje mogu da nam zapadnu. Voleo bih da nam dođe BATE, mislim da možemo s njima da igramo - rekao je Srnić.

On je izdvojio i dva kluba koja ne bi voleo da izvuče na poslednjoj prepreci ka grupnoj fazi Lige Evrope.

- Ispada da će nam u borbi za grupnu fazu Lige Evrope doći teži protivnik nego u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svakako su za izbegavanje Fenerbahče i Olimpijakos. Međutim, ko god da bude protivnik, mi ćemo dati sve od sebe. Odigraćemo drugačije u odnosu na taj meč s Ludogorecom, a i protivnik će sigurno biti tim koji drugačije igra - objasnio je Srnić.

Starsportphoto©

mojugao

ZORAN RENDULIĆ

ŠTOPER ZVEZDE

Nisam previše gledao ko bi mogao da nam bude protivnik, ali ko god da dođe biće teško. Činjenica je da potencijalni protivnici mogu da nam budu i Šahtjor, Olimpijakos i Fenerbahče, sve su to ozbiljne ekipe.

Toza se naljutio

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da će Zvezda učiniti sve da uđe u grupnu fazu Lige Evrope. On je zamerio delu javnosti koji smatra da je za Zvezdu katastrofa ispadanje od Ludogoreca.

- Posle 2:2 u Razgradu vladalo je opšte zadovoljstvo i euforija, mada je naš trener upozoravao da ništa nije gotovo. Posle praktično istog rezultata u Beogradu i ispadanja posle produžetaka, odjednom, prema delu javnosti, u Zvezdi ništa ne valja. Ali u sportu, u fudbalu, neko mora da izgubi i ovog puta smo to bili mi, ali igramo i borićemo se i dalje - rekao je Mijailović za Tanjug i dodao:

- Zaštitićemo ekipu i stručni štab i pružiti im podršku jer Zvezda je još u Evropi. Pozivam sve navijače da pomognu timu na svakom meču koji sledi i da pruže podršku kakvu su pružali u svim prethodnim duelima.

ZVEZDU I VOŠU ČEKA PAKAO! Evo ko su mogući rivali srpskih klubova u plej-ofu za Ligu Evrope


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NESA

pre 7 godina

e usracete se opet,slavili ste kada ste dobili Lude a ispalili sta ga vi,stvarno ste smesni I ne vredite dinara

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija