• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.08.2016

22:25

(VIDEO) VIJEIRA NAMESTIO NIŠAN! Dva gola Portugalca u pobedi Zvezde nad Voždovcem - 3:0

Crvena zvezda

(VIDEO) VIJEIRA NAMESTIO NIŠAN! Dva gola Portugalca u pobedi Zvezde nad Voždovcem - 3:0

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu u 4. kolu Superlige, a na "Marakani" je pao Voždovac - 3:0

Igrač utakmice bio je portugalski napadač Ugo Vijeira, koji je kao za vikend u Lučanima, postigao dva gola i doneo tri boda srpskom prvaku.

Posao crveno-belima je bio bitno olakšan već u 28. minutu, kada je kod rezultata 0:0 i potpuno ravnopravne igre isključen Marko Putinčanin zbog dva žuta kartona.

Od tog momenta Zvezda je krenula u žestoke juriše, a samo pet minuta kasnije, posle dosuđenog penala nad Ruizom, Vijeira je s bele tačke doneo vođstvo pulenima Miodraga Božovića.

U narednom kolu u nedelju Crvenu zvezdu čeka veliko iskušenje na gostovanju u Nišu protiv Radničkog.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 3:0 (2:0)

Strelac: Vijeira u 33. iz penala i 73. i Le Talek u 43. minutu. 

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Nemanja Petković;

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić, Donald (od 76. Sikimić), Poletanović, Mouče (od 71. Srnić), Katai (od 76. A. Luković), Ruiz, Vijeira.

VOŽDOVAC: Milošević, Mihajlov, Sinđić, Ivković, Ćirković, Pavlović, Blagojević, Zec (od 46. Stojanović), Georgijević, Dražić, Putinčanin.

TOK MEČA:

91'. STATIVA! Strašan udarac Andrije Lukovića sa 30 metara i stativa! Ruiz je natrčao na loptu, ali nije uspeo da pogodi praznu mrežu!

88'. Udarac Slavoljuba Srnića sa distance - pored gola.

79'. Šansa u kooperaciji Sikimića i Vijeire, ipak Portugalac, makar za sada, ostaje bez het-trika.

73'. GOL! Evo i trećeg gola za Zvezdu, a drugog danas za Uga Vijeiru! Kao u prošlom kolu protiv Mladosti, Portugalac je ponovo dvostruki strelac. Asistent je ovog puta Miloš Cvetković.

68'. Nastavljaju se napadi Zvezde, Le Talek je još jednom bio u prilici da zatrese mrežu "zmajeva", ipak ovog puta nije pogodio.

64'. Još jednom Vijeira u prilici, pokušao je da prebaci loptu preko golmana Voždovca i poentira, ali je Mihajlović odbranio.

62'. Nova prilika za Vijeiru, iznenada se ukazala prilika za Portugalca posle loše procene golmana Voždovca Miloševića, ali rezultat je ostao 2:0 za Zvezdu.

54'. Prvi opasni pokušaj Voždovčana u poslednjih pola sata, snažno je šutirao Pavlović, ipak mreža iza Kahrimana se nije zatresla.

47'. Pokušaj Poletanovića sa 20 metara, lopta ide preko gola.

Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

43': GOL! Le Talek je duplirao vođstvo Zvezde golom glavomposle kornera! 

43'. Čuda pravi Aleksandar Katai u poslednjih 10 minuta, ponovo velika šansa i ništa!

41'. PONOVO prilika za Zvezdu! Sve je uradio Katai, napravio dar-mar u odbrani Voždovca, našao Vijeiru, ali ponovo ništa!

40'. VELIKA šansa za Kataija! Cvetković ga je lepo uposlio, vezista Zvezde je ušao u šesnaesterac i tukao u spoljni deo mreže!

38'. Odličan udarac Vijeire iskosa sa leve strane, ipak Portugalac nije bio precizan.

GOL! Ugo Vijeira je precizan - 1:0 za Zvezdu!

32'. PENAL za Crvenu zvezdu! Mihajlov je srušio Ruiza, a sudija je pokazao na belu tačku!

28'. Kakav kiks Putinčanina! Za kratko vreme igrač Voždovca je dobio dva žuta kartona i "zmajevi" će u nastavku meča imati fudbalera manje na terenu!

28'. Akcija Voždovca, centaršut sa desne strane, Le Talek interveniše u poslednjem trenutku. Francuz danas igra na poziciji štopera.

Vrlo slaba utakmica u dosadašnjem delu, mada ni vremenski uslovi ne idu igračima u prilog.

25'. Pokušaj Kataija sa velike daljine, bez opasnosti po gol gostiju.

18'. Prvi ozbiljniji napad Zvezde, Cvetković je centrirao sa desne strane, intervenisao je Mihajlov. U nastavku akcije je Ruiz probao, ali je tukao daleko od gola.

Teško nevreme u Beogradu, meč se igra po jakoj kiši i vetru.

10'. Ravnopravna igra u prvih 10 minuta. Zvezda deluje pomalo usporeno i nepovezano.

7'. Solidna akcija gostiju po levoj strani, ipak Blagojević je loše centrirao, Zvezda se odbranila.

4'. Akcija Voždovca preko Ćirkovića, ali Fibel otklanja opasnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20