• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.09.2016

13:20

NASTAVLJA SE RAT! ZVEZDA ODGOVORILA PETKOVIĆU: Priča kako mu kažu, on je plaćeni poslušnik!

Crvena zvezda

NASTAVLJA SE RAT! ZVEZDA ODGOVORILA PETKOVIĆU: Priča kako mu kažu, on je plaćeni poslušnik!

Podeli vest

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Blažo Raosavljević rekao je da je bio zatečen izjavom Ilije Petkovića i upitao kakve veze on ima sa crveno-belima da bi bilo kome "delio lekcije"

- Bio sam zatečen kada sam u medijima pročitao izjave Ilije Petkovića. Čovek koji nije nikada imao nikakve veze sa Crvenom zvezdom odjednom je rešio da komentariše koga je Zvezda dovela od igrača i kolike plate imaju igrači. Šta to njega interesuje? Čovek koji je uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika, odjednom je 'stekao svoje mišljenje' - napisao je Raosavljević u izjavi dostavljenoj medijima.

Raosavljević je naveo da je "simptomatično to da, kada je Zvezda sve stabilnija i kada dominira u Srbiji, ljudi koji nemaju ama baš nikakve veze s klubom reše da je javno komentarišu".

- Pa, gde je Ilija Petković bio da komentariše Fudbalski savez Srbije u vreme kada su se igrači otvoreno prodavali preko reprezentacije, a on primao veliku apanažu. Zato što bi tada njegovom gazdi to smetalo. Sramota - naveo je sportski direktor Zvezde, i nastavio:

- Čovek koji je napravio najveću sramotu u istoriji srpskog fudbala kada je svog sina pozvao u reprezentaciju da bude učesnik Svetskog prvenstva da bi mu obezbedio nekakav transfer! Takav čovek priča o ličnim interesima drugih. Pa, ima li većeg licemerja od tog - upitao je Raosavljević.

TERZIĆ ZA INFORMER: O Iliji sve najbolje, ne misli ono što je napisano!

Sportski direktor crveno-belih je upitao i kog je to igrača Ilija Petković stvorio da mu daje za pravo da govori o tome šta drugi rade. 

- Šta on ima sa Zvezdom da bi joj delio lekcije? Gde je taj stručnjak bio poslednjih deset godina? Šta je radio od one sramne utakmice protiv Argentine kada su ga navijači prozvali "Šestko". Gde je bio sem u šinjelu tadašnjeg gazde. I sada se Ilija Petković našao da komentariše nešto. Očigledno traži novog gazdu - rekao je Raosavljević.

- Evo i sada priča kako Zvezda prodaje mlade igrače. Pa, koga smo mi to prodali, osim stranca Ibanjesa i Kataija od 25 godina. Pa svi ostali klubovi su ovog leta prodali mladje igrače od Zvezde. Ali, Petković uopšte ne razmišlja svojom glavom nego izgleda i dalje priča onako kako mu narede. Petkoviću, sram te bilo - zaključio je Raosavljević.

PETKOVIĆ OŠTRO UZVRATIO TERZIĆU: Već je sahranio jedan klub, on je kancer srpskog fudbala


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zivko

pre 7 godina

Stariji znaju,a mladji ne ko je bio Ilija Petkovic !!! Extra igrac,legenda.Odveo reprezentaciju na SP 2006. Ovi sto ga napadaju nisu mu do kolena.

Boban

pre 7 godina

A ko si ti Raosavljeviću ? Ja kao zvezdaš sa Voždovca izuzetno sam cenio Petkovu generaciju sa Božovićem, Turudijom, Santračem,Stepanovićem i ostalim asovima (izuzimam nazovi dr. lopova Zvezdana) tadašnjeg Jugoslovenskog fudbala. Znam za Slobodana Ćosića osnivača Zvezde, ali za tebe nikada nisam čuo !

Lopov

pre 7 godina

A mogao bi i da smanji otimanje tudjih novaca,reketiranje,ucene...da nastavim dalje,neka Blazo za pocetak pored kapljice batali i ovih par stavki i bog da te vidi.

u magnovenju

pre 7 godina

Terzic je Crnogorac. Nista vise nije potrebno napisati.

branko

pre 7 godina

ocito da ste iz drugog tabora i tako komentarisete , pa taj petkovic prica o postenju koji je hteo svog sina da ubaci u igru za koga ni u njegovoj familiji nznaju da igra fudbal ,a sada trazi alibi da udje tamo gde je za njega proslost. sta je uradio znanje nula ,a sada isto pokusava i zivadinovic preko kopernikusa i andjusa pa zar u 70 godina zivota zelite da uspete stidite se jer do sada niste nadji te mir u nekom starackom domu mozda njima mozete da nesto objasnite

tosa

pre 7 godina

Pa kad napišeš tako nešto trebalo bi da uporediš igračku karjeru Petkovog sina i Terzinu. Normalno sa Petkovićem nema smisla da ih upoređuješ. Pa sam Terza kaže da je Vučić spasio Zvezdu a on OFK Beograd.

Miga

pre 7 godina

Pa za terzica je dokazano da je Krimos bezao je u inozemstvo nosio periku krio se po C Gori nosio orzje bez dozvole a ti Raosavljevicu sedi miran jos si mali nedoraso da o bilo cemu zboris Terza kad tad ce u zatvor srbija ce kad tad biti pravna drzava:

Dejane

pre 7 godina

Cekam te, mi pricao o nekad pomocni trener u jsd,ne znam sta petkovicu i mali je ikad imao nesto sa zvezdom,koliko znam nilad niti je bio igrac,funkcioner,a pomocni trener zna se gdje je bio,,,a njegova karijere postujemo kao igraca ali zar mu za tu karijere nije zzsluzna i ofka unjoj je stvarao,a toj ofki vratio je sto rece loncar ni jedan dok kamoli sta drugo,,,,,,покушај још један помоћног тренера да дестабилизује српски клуб

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija